Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek 12 éves lányotok...

Ti engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen, akit már rúgtak ki iskolából és elég problémás? Lány viszont jó tanuló és a magaviseletével sincs semmi gond.

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 12:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
18%
12éves pisis? bocsii.... nem a régi világban élünk egy 12éves lány már érettebb mint régebben. Ha nem fekszenek le egymással akkor mi a probléma? Barátkozik, egy csóktól nem hal meg semmi és baj sem lesz belőle. Amég a lány nem csinál rosszat addig hagy legyen. Én 14 éves vagyok és igen nekemis volt barátom 12 évesen. Semmi különös nem volt egyébként sem lenne semmi szex mert a lány még fiatal. Beszéld meg a lányoddal.
2012. szept. 16. 19:33
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

"12éves pisis? bocsii.... nem a régi világban élünk egy 12éves lány már érettebb mint régebben. "

Mert te aztán tudod a kemény 14 év élettapasztalatoddal.

2012. szept. 16. 19:47
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

na nem azért,de egy 12 éves taknyosnak igaán nem kell fiú,foleg nem 16 éves.nem is értem azt a fiút,annyira ronda,hogy egy vele egykoru már szóba se áll vele ezért egy 12 éves kell neki? még csak nem is kamasz a lányod szal nem lázad. ha a cigizésre rá tudta szedni az a fiú akkor szerinted másra nem fogja? ha anya vagy akkor féltened kéne egy ilyen fiútól inkább.

14/L

2012. szept. 16. 20:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen nem baj szerintem, ha a korabeliekkel ismerkedik, szájrapuszit adnak és ilyesmik. De hogy egy 16 évessel, akinek már szex kell, ráadásul teljesen megbízhatatlan, jöjjön össze? Eltiltanám tőle a lányomat.

16/L

2012. szept. 16. 20:44
 15/31 anonim ***** válasza:
96%

Jézusisten!!

Egy 12 éves KISLÁNYNAK minek még fiú????? o.O

Én 12 évesen még azon voltam, hogy épp kezdtem leszokni a Barbie-zásról, de a játék Kent nem akartam rögtön igazira cserélni. o.O Meg szerelmes voltam abba a helyes, menő 8.os srácba.. távolról. De ennyi.

Korai.. iszonyatosan korai. Ha most ez van, később még durvább lesz. Szóval szerintem még fogd a lányod.

2012. szept. 16. 21:49
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

vicces komolyan mondom nekem ha 12 évesen lett vna barátom akkor apa pofán vágott volna és igaza lett volna? hát persze

jó ez az általános iskolai szerelem meg volt h puszit adunk egymás arcára meg fogócskázunk de az más volt pedig nem is volt olyan régen 6 éve volt akkor voltunk 11 évesek. komoly kapcsolatom amit annak lehet nevezni 16 évesen volt és még most is tart 1-én leszünk egy évesek. a cigizésről annyit h mérges lennék ha a gyerekem cigizne 12 évesen de én 10 voltam mikor sunyiba ki próbáltam milyen lehet és h menő vagyok meg minden de azóta sem gyújtottam rá igazából nem tetszett. 13 voltam mikor megszületett a húgom 14 évesen még együtt barbiztam vele néha még egyedül is leültem barbizni pedig már gimibe jártam akkor. még néha most is leülök de szigorúan csak a húgommal mert apuék kiröhögnek :D a barátommal nem feküdtem le de elsejére már tervezzük hogy mi lesz.

Tiltsd meg!!!! nem szól hozzád egy hónapig le van sz@rva de legalább később majd azt fogja mondani hogy anya köszönöm. főleg hogy állítólag rossz gyerek a srác akkor meg pláne. ne engedd h már tönkre tegye az életét.

17/L ( 1 hóna múlva 18)

2012. szept. 16. 23:25
 17/31 A kérdező kommentje:
a fiú nagyon helyes, ezért sem értem mit akar egy 12 évestől. Ma volt nálunk, nagyon aranyos, szimpatikus, de látszik rajta hogy azért vannak "ügyei" hiszen akkor nem dobták volna ki az iskolából...
2012. szept. 17. 14:32
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem engedném,hogy 12 évesen barátja legyen és diszkóba járjon.Egyszerűen a pasizós korszakot későbbre kell halasztani.Nekem sem engedték volna,sőt szégyelltem volna,ha 12 éves koromba pasim lett volna!Kíváncsi az voltam,mert minden normális gyerek kíváncsi.Aztán 14 éves koromba volt egy 18 éves pasim,akivel 10 hónapig jártunk.Nem volt köztünk se szex,se petting,és mégis túléltem!2010.augusztus környékén pedig 15 éves fejjel megismertem egy lányt..igen,egy lányt.Aztán beszélgettem vele és szimpatikus lett.Akkor még nem sejtettem,hogy biszexuális vagyok,aztán a lány ráébresztett a dolgokra..:)Vele 2 éve vagyok együtt,a szűk baráti köröm,akikben megbízok,ők tudják,hogy biszexuális vagyok és kapcsolatom van.A lánnyal pont ezen az oldalon ismerkedtem meg!:D Vele már volt szex is.Azóta megváltozott a gondolkodásom,de szerintem nagyon jó irányba.Elfogadóbb,empatikusabb,nyitottabb lettem.Persze rossz tulajdonságaim is lettek azóta:néha kicsit ingerültebb vagyok és másképp reagálok helyzetekre,de szerintem ez nem feltétlenül a bnőm miatt van így.Szerintem ez így rendben volt és van is.

Viszont az,hogy 12 évesen kezdjen el mindent az egy kicsit túlzás.Beszélgetni kell vele rengeteget,mert most még tudsz hatni rá és még engedelmeskedik neked..kivéve,ha sz*r társaságban van.

17/L

2012. szept. 18. 22:11
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pár hónap múlva lesz 12 éves a lányom, de nagyon nagy szerencsémre az igai kiskamaszok életét éli, ami azt jelenti hogy imád vihorászni a barátnőivel, most már megengedem neki hogy a barátnőjével elmenjen pl. fagyizni, vagy nyáron amikor a Balcsin voltunk akkor elmehettek a parton sétálni nélkülünk.

Az osztályában a fiúk cikizik a lányokat, a lányok a fiúkat. Plátói gyerekszerelmek azok előfordulnak. Vagy csak heccelik egymást vele. De ennyi!

Én lennék a legjobban megdöbbenve ha ennyi idősen a fiúzáson járna az esze, mert akkor valamit nagyon elcsesztem volna a nevelésében.

12 évesekről azért elég erős túlzás azt állítani hogy még barbie babázzanak, mert az már nem nekik való. Na de a fiúzás az nagyon durva!!

16 évesről sem beszélhetünk úgy mint egy érett férfiről, de annyi idősen talán a fiúnak már másra is lenne igénye mint kézen fogva sétálás.... Nem gondolod, kedves anyuka??

2012. szept. 20. 09:02
 20/31 anonim ***** válasza:

1, 12 évesnek nem fiú kell. Inkább foglalkozni kéne jobban vele /külön sportja járatni meg mondenhova, hogy ne legyen ideje/

2, Mint barát /a fiu/ úgy is rossz szemmel nézném.

2012. szept. 20. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!