Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, mikor szoktatok...

Kamasz fiúk, mikor szoktatok valakit pl. az iskolából egy szánalmas, nyomoréknak tartani?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Én lány vagyok.

Volt pár osztálytársam akit "mindenki" ezeknek* tartott.

Mindenbe bele szólt, szerintem hiperaktív is volt, okoskodtak, mindenbe első akart lenni. Dolgozatott is elöszőr irta meg aztán kiabált hogy ő kész közben 1-es lett neki. Mindig beszélt.

2012. dec. 15. 12:28
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Mi azokat tartottuk anno nyomoréknak, szánalmasnak, aki nem tanult jól. Ennek már 10-12 éve is van. Később meg az volt a nyomi, aki kilógott a többiek közül, mindegy, hogy miért nem tudott beilleszkedni.
2012. dec. 15. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
aki nem képes megborotválkozni rendesen. aki egy rosszribanc. aki állandóan kibeszél mindenkit. aki folyton másokkal van elfoglalva. aki állandóan nyal a tanárnak. aki állandóan pofázik óra közben pedig senki nem szólt hozzá. aki állandóan keménykedik. aki büdös. aki ápolatlan. meg aki cigánykodik.
2012. dec. 15. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, aki dumál órán, hogy fogják be a többiek, és amikor a tanárral együtt mondjuk, hogy ő pofázik bejönnek a szülei... Na őt enyhén ennek tartjuk.
2012. dec. 15. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Ha egoista. Utálom azokat, akik többre tartják magukat a másiknál, az ilyeneket nagy ívben kerülöm, de a többiek is.
2012. dec. 15. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Akkor mond ilyet bárki a másikról, ha neki magának baja van. Nem beszélünk így egy másik emberről! Főleg nem egy fejlődésben levő tinédzserről, aki maholnap egész más ember lesz, mert még kialakulóban van. De látom az ítélkezéshez nem lehet senki túl fiatal! Szép! Gratulálok mindenkinek, aki erre tudott válaszolni! Boldog karácsonyt!
2012. dec. 15. 19:11
 7/14 anonim válasza:
29%

aki már olyan kocka hogy matek tankönyvel a kezében jön sulba,

aki amiatt is beköp hogy ittam órán.... ((STB))

2012. dec. 15. 22:10
 8/14 Citation ***** válasza:
Ne legyél nyligép, hiperaktív okostojás, illetve vedd a poénokat, ugratásokat. Ennyivel nálunk sima ügy volt a suli, de kevesebbel maga a pokol.
2012. dec. 16. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyomorek az, aki fizikai mozgasaban korlatozott, mozgasserult - de azok szerencsetlenek nem jellemzo, hogy a magyar iskolakba bejarhassanak (lepcsok es egyeb akadalyok, valamint az osztalytarsak miatt, akik emiatt csufoljak oket.)

Szanalmasnak pedig azokat szoktuk nevezni, akik a viselkedesuk - akar butasag, akar kivagyisag - miatt ugy viselkednek, hogy egy joerzesu ember megveti oket.

Szerintem.

De lehet, hogy tevedek :)

2012. dec. 16. 20:55
 10/14 anonim válasza:
100%
egyetértek azzal,aki tegnap elött 19.11-kor írta a hozzászólását!egy ember nem mond a társáról ilyeneket.Jó lenne már ha az illető,aki ilyeneket mond másról,az elgondolkodna már az életén,mert csak lehuz mindenkit a negativitásával.nem attól lesz valaki menő,ha az xy így nevezi!!tudom hogy a legtöbb ember erre azt mondja hogy így meg ugy,de ez nem kifogás,ha elkezdesz ellenkezni vagy kifogásokat keresni erre,akkor te vagy a szánalmas,és ez most nem mutogatás,hanem fejtágítás!ugyvan jól olvasod,egy FEJTÁGÍTÁS!!ha egyszer ide leírod a te gondolataidat,akkor én véleményezem.basszus,ez a világ nem ugy működik hogy a népszerűbb embernek mindig igaza van.lehet szidni,de nekem ez a véleményem.akinek nem tetszik,az gondolkozzon már el ezen.a bugyuta hozzászólásokat pedig egy értelmiségű embernek mondjátok el(tisztelet a kivételnek,de ne vegye ezt mindenki készpénznek)!!remélem segítettem a hozzászólással.a szavakra csak annyit,hogy nem mondunk emberre ilyeneket,mert vannak olyan emberek,és szerintem ha látnád őket,akkor nem mondanál ilyet másra!
2012. dec. 17. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!