Kamasz fiúk, mikor szoktatok valakit pl. az iskolából egy szánalmas, nyomoréknak tartani?
Épp ezt utálom ebbe a rohadt életben, hogy mindig mindenki befolyásol mindenkit.
Nálunk egy árva lelket tettek nyomorékká a szívatásokkal és a nyomoréknak tartással.
Ötös tanulóból lett egy 1-s értelmi bajos, az idegtől reszkető ember(ugyanis már felnőtt).
Büdös kölykök inkább hogy tanulnátok, ugyanis attól hogy menő vagytok nem lesztek hasznára a világnak csak terhére.
Egyesek mindenbe belekötnek, kár volt ez a kérdés, ilyen a mai világ.
Lány vagyok.
Azt aki más, mint a többiek, nincsenek barátai. Ápolatlan, túl hülye, k.rva.
Amúgy az kicsit igaz, hogy aki ilyet mond másra, annak a saját életével is gondja van, de hát kinek problémamentes az élete?
Vegyesen jó és rossz érzés mások mögött undorító dolgokat mondani az emberekről. Így felemelőbbnek érzed magad, viszont ha tényleg ember vagy, akkor legalább egy kicsit furdal is lelkiismeret.
Átlagosan amúgy szánalmasnak és nyomoréknak tartanak minden olyan embert aki nem tud azonosulni, aki nem olyan mint mindenki más, aki nem csinálja azt amit " a nagy kölykök" mondanak neki, aki folyton tanul, akinek jó jegyei vannak(nyomorék stréber), aki nem adja oda a házi feladatot másnak aki nem csinálta meg, aki nem hazudik, aki a tanárok kedvence, vagy leáll velük egy percre is beszélni(már is szánalmas nyalis).
Persze néha akkor is szánalmas és nyomorék valaki ha éppen unatkozik az ember és kifog egy gyereket a sok közül és ő lesz a pancser.
Remélem elég részletes és felvilágosító választ kapott a kérdező, bár én sem értem a kérdés lényegét.
Röviden ezek a szempontok azok, ami szerint a mai haszontalan kamaszok lekicsinyítenek másokat, sajnos ez meglesz egy darabig.
Nagyon jártas vagyok ebben a témában, mint aki átélte és tapasztalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!