Kamaszok, mennyit szoktatok hiányozni az iskolából általában?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 22:29
1/23 anonim válasza:
Én előző félévben 68 órát hiányoztam...
2/23 anonim válasza:
Én az elmúlt félévben 72 órát hiányoztam, elég sokat voltam beteg. Van pár osztálytársam aki egyet sem hiányzott, van aki 254-et. Pont ma mondta el az o.fő hogy az osztály hiányzási átlaga ebben a félévben 24 volt.
3/23 anonim válasza:
Előző félévben pont 120 órát hiányoztam, az kb 1 hónapot jelent.
4/23 anonim válasza:
Igazolatlan : 20 körül
Igazolt: 50-70 között kb
16L
5/23 anonim válasza:
Évi 70 és 130 között mozgok. De a mostani félévet már betegen kezdtem szinte.
6/23 anonim válasza:
Ebben a félévben 30 órát hiányoztam. Egyszer voltam beteg, a többi vizsgálat volt vagy "családi okok miatt nem ment.." szülői igazolás:D:$
14L
8/23 anonim válasza:
Összesen 4 órát hiányoztam előző félében, a délutáni kötelező tesiről, bár az nem annyira számít órának. Most a héten viszont beteg vagyok. :(
9/23 anonim válasza:
Nekem ha jol emlekszem az elso felevbe 72 hianyzasom volt (ora). Beteg nem voltam, szval mind "igazolatlan" kene legyen, viszont mindegyiket igazoltam mivel az edzom annyi igazolast ad ahanyat csak szeretnek :D
10/23 anonim válasza:
Első félévben 97 órát hiányoztam de nem voltam beteg. :P Ebben a félévben megpróbálok nem lógni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!