Egy autóbaleset. Négyen ültünk a kocsiban, anya, apa, bátyám. Három éve volt, én akkor 12 éves voltam. A szembe lévő sávban valaki túl későn kezdett előzést, nem tudott visszasorolni a sávba, és jött velünk szembe... Apa elrántotta a kormányt, belehajtottunk az út menti árokba. A kocsi az oldalán állt meg, anyának és bátyámnak lettek kisebb zúzódásai, apának és nekem nem lett semmi bajom.
Szerencsénk volt, de baromira megijedtünk, utána mindenki 10-szer végigkérdezett mindenkit, hogy "de ugye tényleg nincs semmi bajod?"
Ja a legjobb, hogy a balesetet okozó autós meg se állt, csak mások segítettek.
16/L
2012. dec. 5. 18:04
2/19 anonim válasza:
13 éves voltam, na :)
2012. dec. 5. 18:04
3/19 anonim válasza:
Pár éve volt, hogy a lábszáramon megláttam egy nagy, kidudorodó barna anyajegyet. Iszonyatosan berezeltem, mert azelőtt még sosem láttam magamon, biztos voltam benne, hogy rosszindulatú daganat. Totálisan kétségbe estem, szinte forgott velem a világ, már magamban fogalmaztam meg a szöveget, hogy mit mondok anyáéknak. Aztán amikor hozzáértem, láttam, hogy mintha morzsolódna le. És aztán már bátrabban megdörzsöltem, és rájöttem, hogy csak csokiba ültem! :D De tényleg teljesen úgy nézett ki, mint egy nagy anyajegy! :/
2012. dec. 5. 18:39
4/19 anonim válasza:
Mostanában történt. Reggel felszálltam a vonatra. Beálltam egy ajtó mellé, és nagyon fáradt voltam... Valamelyik idióta nem csukta be normálisan az ajtót, én meg nem vettem észre. Majdnem elaludtam... Mikor a vonat felgyorsult úgy 90-100ra kb... az ajtó kivágódott pont mellettem. Életembe nem s*artam még be annyira... Kb ez a legjobb szó rá. Aztóta nem állok ajtó közelébe sem.
2012. dec. 5. 19:58
5/19 anonim válasza:
Ja és 16/F
2012. dec. 5. 19:58
6/19 anonim válasza:
Ez még a hírekben is volt. Nem is tudom már mikor, de volt olyan, hogy az egyik metróban nem csukódtak be hátul az ajtók... Na, amikor ez legelőször történt meg, mitnemondjak...az ajtóban álltam és konkrétan egy idegen férfi "tartott", hogy ki ne essek, mert hatalmas húzat volt, ahogy ment a metró... Na, akkor lejátszódott bennem, hogy mit gondolnak majd a szüleim, ha kiesek és meghalok.
15L
2012. dec. 5. 21:19
7/19 anonim válasza:
Legfélelmetesebb nincs. De azért sokszor éreztem már a torkomban a szívem, mikor majdnem leestem a lépcsőről. Hát még mikor megcsúsztam és seggel leszánkáztam :D De az se volt kellemes mikor temetői kóbor kutyák támadtak meg. Vagy mikor olyan lendülettel futottam a busz után átvágva egy kis utcán, hogy egy index nélkül kanyarodó terepjárónak csúsztam, úgy hogy totálisan megálltam ijedtemben, de azért csúsztam 2 métert. Illetve a fontosabb dolgozatokat se szívelem mikor azt mondja a tanár, hogy rosszul sikerült az osztálynak.
2012. dec. 5. 21:22
8/19 anonim válasza:
3 részeg cigány ember meg akart verni, de -még ha gyáva dolog is- elfutottam. Egyedül voltam, nem lett volna benne semmi hála, ha nem oldok nyúlcipôt. Máskor meg egy idióta kakionos elôzött velünk szemben. Épp hogy befért elôttünk...
17F
2012. dec. 5. 22:44
9/19 anonim válasza:
Szerintem a lehető legésszerűbb dolgot tetted, utolsó. Ugyanis három egy ellen elég rossz arány. Viszont egy nem részeg ember futva simán lehagy akárhány olyat, aki be van rúgva. A helyedben én is ezt tettem volna:)
2012. dec. 6. 11:12
10/19 anonim válasza:
Frissen megszerzett jogsival vezettem, az egész család velem volt (anya, apa, húgaim). Mentünk vásárolni. Mivel kezdő voltam, nagyon figyeltem mindenre, óvatos voltam. Csak a velem szembejövő nem. Kiment előzni, de elszámolta magát.Hiába lassítottam volna akkoris frontális lett volna a vége. Elkaptam a kormányt, beleborultunk az árokba. a Szüleimnek és a hugaimnak nem lett baja, nekem meg "csak" a bordáim törtek, enyhe fejsérülés. A kocsi totálkárosra tört. Ez volt 3 éve, azóta nem vezettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!