Nem értünk egyet a férjemmel öltözködés terén, mit gondoltok, tényleg nem illő munkásruhában mászkálni, ha az ember ügyeket intéz?
Itt nem az illemről van szó,sajnos tényleg le nézik a fizikai munkásokat ebben az országban,(férjem asztalos) és többször tapasztaltuk,hogy más szemmel néznek rá és viselkednek vele ha ,ügyvezetőnek van öltözve, mint ha a forgácsos munkaruhába.(Vállalkozó,mind kettő munkát végzi) Néha röhejes szituációk is voltak,- én a papírmunkával voltam elfoglalva,neki meg alapanyagért kellett mennie és megkértem ugorjon be a Douglas-ba egy parfümért,-mondta is,hogy nincs ideje átöltözni.-Felrakta az anyagot és hazafelé felugrott a plázába,ott a biztonsági őr mint az árnyék,úgy követte,az eladó "kisasszonyok" fintorogtak -Ajánlhatunk valamit esetleg?
A férjem meg levette a megszokott parfümöm a polcról és ment fizetni,utána szóltak "-Az egy női parfüm",a párom közölte,hogy tisztában van vele és,hogy nekem hozza.Akkor meg csak lestek. Egy másik alkalommal együtt voltunk,egy délutáni színház után,(kicsípve),persze,hogy nagyon kedvesek és segítőkészek voltak,-nem vettünk semmit.
Sajnos sokak szemében a ruha teszi az embert.
Előző, azért lehetett volna benned annyi, hogy szólsz a párodnak, hogy ha koszos a ruhája, inkább ne menjen be a parfümért. Minek blamáltatod? Más kérdés, hogy a párodat sem értem hogy volt képes így bemenni egy pláza parfümboltjába? Az a hely az eleganciáról, kifinomultságról szól, ő nem szégyelli magát? Én elsüllyednék koszos ruhában ilyen helyen.
Minek teszi ki magát, vagy te őt ilyen kellemetlen szituációnak? Csoda, hogy beengedték.
6-ka: Nem volt koszos a ruhája,csak munkaruha volt.
Elegancia,- ugyan már,fejjátszás ez megy,meg külsőre véleményt mondani,röhejes!
Pénzről szól a világ,-tűsarkúban a bankkártyámmal kinyalják a valagam...egy egyszerű ruhában viszont fintorognak,pedig ugyan az az ember vagyok akkor is.
8-nak,9-nek igaza van. -Ha kell a pénzem,nehogy már megszóljanak.-Azért gondolhatják,hogy nem dzsuvásan jár a munkás ember minden felé,csak ha dolgozik nincs ideje cicomáskodni,mint a kényes ízlésű "úri" népnek.
Unokatestvérem több diplomával,elég slamposan jár és ő kifejezetten élvezi az ilyen fejjátszó népek szívatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!