Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem értünk egyet a férjemmel...

Nem értünk egyet a férjemmel öltözködés terén, mit gondoltok, tényleg nem illő munkásruhában mászkálni, ha az ember ügyeket intéz?

Figyelt kérdés
Gondolok itt mondjuk egy festőre vagy autószerelőre, aki "piszkos" munkát végez, és ebédidőben ügyfélszolgálati irodákban kell elintézni sok mindent. Vegye a plusz fáradságot átöltözni, mert különben lenézik és nem állnak hozzá normálisan. Mit gondoltok?
2013. febr. 27. 22:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem ertek ezzel egyet. Nem a ruha teszi az embert. En kulfoldon elek. Neha olyan cipobe, kabatba jonnek be ugyet intezni az irodaba, amit en a kutyam ala se tennek. Kozben meg milliok vannak a szamlajan. Es senki nem nezi le oket. Vagy pl. en is siman leugrok egy kaveert, ujdagert a trafikba pizsamaban es szobapapucsba. Otthon MO-n ezt nem tehetnem meg, mert megszolnak. De talan majd megvaltozik ez is egyszer es nem a ruhat nezik, hanem az embert.
2013. febr. 27. 23:06
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
eloszor persze azt gondoltam, h illik atoltozni, de jobban belegondolvan viszont, itt tenyleg mindenki munkaruhaba jar, az a szokas, hogy reggel abba oltozol, es ugy indulsz el otthonrol (nem am ott oltozkodsz) - ja es persze ez is kulfold. szomoru, hogy az emberek lenezik a ketkezi munkast, holott ok is fontos reszei a tarsadalomnak, es oruljon neki a polgar, hogy valaki megcsinalja helyette. de ez siman igy van otthon:(
2013. febr. 27. 23:19
 3/30 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg nem illik mocskosan beállítani ilyen helyre. Azt nem tudom hogy állnak hozzá az ügyintézők, azért remélhetőleg nem éri hátrányos megkülönböztetés, de azt tudom, hogy a biztonsági őr, ha úgy dönt, előfordulhat, hogy akár be sem engedi.
2013. febr. 27. 23:32
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
Dzsuvás ruhában amúgy sem illik sehova menni. Tiszta munkásruhával semmi gond. De ha a koszosat lecseréli tisztára, ugyanott van, mintha átöltözne.
2013. febr. 27. 23:46
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Itt nem az illemről van szó,sajnos tényleg le nézik a fizikai munkásokat ebben az országban,(férjem asztalos) és többször tapasztaltuk,hogy más szemmel néznek rá és viselkednek vele ha ,ügyvezetőnek van öltözve, mint ha a forgácsos munkaruhába.(Vállalkozó,mind kettő munkát végzi) Néha röhejes szituációk is voltak,- én a papírmunkával voltam elfoglalva,neki meg alapanyagért kellett mennie és megkértem ugorjon be a Douglas-ba egy parfümért,-mondta is,hogy nincs ideje átöltözni.-Felrakta az anyagot és hazafelé felugrott a plázába,ott a biztonsági őr mint az árnyék,úgy követte,az eladó "kisasszonyok" fintorogtak -Ajánlhatunk valamit esetleg?

A férjem meg levette a megszokott parfümöm a polcról és ment fizetni,utána szóltak "-Az egy női parfüm",a párom közölte,hogy tisztában van vele és,hogy nekem hozza.Akkor meg csak lestek. Egy másik alkalommal együtt voltunk,egy délutáni színház után,(kicsípve),persze,hogy nagyon kedvesek és segítőkészek voltak,-nem vettünk semmit.

Sajnos sokak szemében a ruha teszi az embert.

2013. febr. 27. 23:53
 6/30 anonim ***** válasza:
23%

Előző, azért lehetett volna benned annyi, hogy szólsz a párodnak, hogy ha koszos a ruhája, inkább ne menjen be a parfümért. Minek blamáltatod? Más kérdés, hogy a párodat sem értem hogy volt képes így bemenni egy pláza parfümboltjába? Az a hely az eleganciáról, kifinomultságról szól, ő nem szégyelli magát? Én elsüllyednék koszos ruhában ilyen helyen.

Minek teszi ki magát, vagy te őt ilyen kellemetlen szituációnak? Csoda, hogy beengedték.

2013. febr. 28. 00:00
 7/30 anonim ***** válasza:
13%
Én meg csak annyit offolok, vannak online parfümboltok, pár ezressel olcsóbbak a parfümök, mint a Douglas-ben.
2013. febr. 28. 00:14
 8/30 anonim ***** válasza:
92%

6-ka: Nem volt koszos a ruhája,csak munkaruha volt.

Elegancia,- ugyan már,fejjátszás ez megy,meg külsőre véleményt mondani,röhejes!

Pénzről szól a világ,-tűsarkúban a bankkártyámmal kinyalják a valagam...egy egyszerű ruhában viszont fintorognak,pedig ugyan az az ember vagyok akkor is.

2013. febr. 28. 00:17
 9/30 anonim ***** válasza:
84%
Van egy nagyon nagyon jómódú vállalkozó felénk. Van több is, de most erről írok. Mindig rövid nadrág, papucs, télen átlag kabát, "mackóalsó", és igen, sokszor munkásruha van rajta. Kérte a fia, hogy tegyen be a kocsiba egy öltönyt, és ha megy a bankba, akkor előtte azt húzza föl. Erre mondta neki az apja, hogy édes fiam, ha a pénzem jó nekik, akkor legyek jó én is, úgy ahogy vagyok! Ez már nagyon régi történet, a vállalkozó azóta még sokkal gazdagabb mint volt, és ugyanolyan ruhában jár, mint azelőtt. Nem érdekli ki mit szól, és bemegy bárhová, akár a bankba, akár vásárolni, akár a munkaközvetítőbe is munkát ajánlani, és mindenhol hajlonganak szinte előtte.
2013. febr. 28. 00:23
 10/30 anonim ***** válasza:
60%

8-nak,9-nek igaza van. -Ha kell a pénzem,nehogy már megszóljanak.-Azért gondolhatják,hogy nem dzsuvásan jár a munkás ember minden felé,csak ha dolgozik nincs ideje cicomáskodni,mint a kényes ízlésű "úri" népnek.

Unokatestvérem több diplomával,elég slamposan jár és ő kifejezetten élvezi az ilyen fejjátszó népek szívatását.

2013. febr. 28. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!