Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van joga egy...

Szerintetek van joga egy szülőnek "Mónika showt" csinálni a szülői értekezletből? Lehet e az alul iskolázott szülőnek, kritizálni, pocskondiázni a tanár munkáját?

Figyelt kérdés

Történ ugyanis ,hogy a szülői értekezleten az egyik anyuka elég alpári módon kiabált és lehordta az osztályfőnököt , mert szerinte ő is az oka annak ,hogy a szeme fényét kiközösítik a többi gyerekek és már alig szól hozzá egy két gyerek.

Nagy hangerővel tudatta ezt és még egyéb méltánytalanságokat ,pl: a többi kislányok forrócsokit fizetnek annak a fiúnak aki az ő kislányának meghúzza a haját,felháborító milyen igazságtalanul osztályoznak a tanárok mert ennek köszönhetően az ő kislánya már csak 3. tanuló az osztályban, a múltkor pedig szemetet azaz összegyűrt papírokat dugtak a padjába !

Mielőtt még reagálhatott volna valaki eme életbevágó ügyekre nagy dirrel-durral elhagyta a termet.

2013. febr. 2. 19:02
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés elsősorban a szakmai kompetenciáról akart szólni és arról ,ezelőtt 20 évvel ha a gyerek intőt ,vagy rossz jegyet kapott számíthatott otthoni is egy két extra taslira a szülőtől.Most pedig a tanár a hibás ha ilyet mer tenni és őt okolják.

Az efféle agresszivitásnak némi eredménye alsó tagozaton lehetséges .Ismerek olyan tanítónőt aki , az ilyen szülőkkel rendelkező gyerekeknek megadta az egyel jobb jegyet, vagy nem írta be az intőt ,mert semmi kedve nem volt azután a szülőkkel harcolászni.

Nem jó megoldás ez sem ,mert akkor meg a többi gyerek igazságérzetét sérti.

Ezeknek a dolgoknak a megbeszélése itt, nem mások életében való rosszindulatú vájkálás.Amit tudtam róluk elmondtam mindent és az hogy elmondtam annak az érdekében történt, hogy könnyebben tudjatok véleményt formálni.

Köszi a válaszokat.

Ment a zöld.

2013. febr. 5. 07:20
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az efféle agresszivitásnak némi eredménye alsó tagozaton lehetséges"

Jaja, mondjuk azt is számba vehetnéd, hogy esetleg néha a tanárok is hibásak, például most 20 éves fejjel ahogy visszagondolok az egyik alsó tagozatos ofőmre, meg még egy másik tanárra, legelsőnek egy fejberúgás jut eszembe, ami járna nekik

Pedig nem vagyok egy erőszakos alkat (szerintem)

2013. febr. 5. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!