Mi lehet az oka annak, ha egy tanár kivételezik az egyik diáklánnyal?
Figyelt kérdés
a diákja nem rokon!
mindent elnéz neki amit tesz
2012. dec. 26. 22:03
1/10 anonim válasza:
A, Megakarja dugni.
B, Már meg is dugta.
2/10 anonim válasza:
Lehet tud valamit, amit te nem.
3/10 A kérdező kommentje:
pl?mit?
2012. dec. 26. 22:08
5/10 anonim válasza:
Hahah az elsőnek igaza van..:D de amúgy ma már szinte mindenhova elér az ember keze ha nagyon akarja..
6/10 anonim válasza:
Családi háttéről, amitől ki van a lány vagy ilyesmi.
7/10 anonim válasza:
amit az első ír, vagy a lány családja befolyásos, esetleg családi barátok vagy csak szimplán szimpatikus neki a csaj.
8/10 anonim válasza:
engem pl. mindig is bírtak a tanárok, mert nagypofájú vagyok megvédtem mindig magam meg másokat is, ha úgy volt, ez mellett meg elég okos is vagyok, sokat segítettem a suliba bármit szervezni kellett nekem szóltak, attól függ-lenül, hogy diák voltam, nekem is sok mindent elnéztek, ha nem volt nagy dolog, és nem feküdtem le egyikkel se...
9/10 anonim válasza:
Engem is kedveltek, de egyik tanárom se hágott meg...
10/10 Niczinger Zsolt válasza:
a markában tartja valamivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!