7. -ben nektek romlottak a jegyeitek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:24
2/15 A kérdező kommentje:
Csak annyit, hogy csak 1 jegy változásra gondolok.
2012. dec. 17. 21:27
3/15 anonim válasza:
Nem, úgysem :) Az általános még nem nehéz, ott végig kitűnő voltam. A középiskolába romlott a kémia, az lehúzta 4,9-re.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem neked írtam
2012. dec. 17. 21:39
5/15 anonim válasza:
Nekem akkor pont javultak. :) 5.-ben kitűnő voltam, 6.-ban kicsit lázadoztam, és év végén 3 tárgyból négyes lettem, aztán 7.-ben és 8.-ban nagyon szorgalmas voltam, akkor szintén kitűnő voltam. :)
Miért kérdezed? A te jegyeid romlanak?
6/15 A kérdező kommentje:
Igen, pedig én nem voltam rossz tanuló. És rendesen tenulok és az zavar, hogy pont a határon
2012. dec. 17. 21:55
7/15 anonim válasza:
És azért mert nem kifejezetten nekem írtad, nem válaszolhatok a következő "feltételnek" ismeretében bővebben?
8/15 anonim válasza:
Igen, de csakis a magam hibájából, mert nehezen tudtam túllépni egy fájdalmas veszteségen, ami éppen akkor ért.
9/15 anonim válasza:
Igen, de azért, mert utáltam iskolába járni, és nem a tanulással foglalkoztam délutánonként, hanem azon agyaltam, hogy lehetne lerázni a szekálókat.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet, hogy az új tantárgyak miatt...
2012. dec. 18. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!