Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tárolták így? Azok már...

Miért tárolták így? Azok már romlottak voltak vagy nem volt hely?

Figyelt kérdés
tanuló vagyok, és múltkor gyakorlaton egy helyi áruház klímáit takarítottuk. ez egy áruházlánc közepes méretű boltja volt. a vásárlótér aránylag szépen be is volt rendezve, takarítva, de hátul meglepődtem mi volt. (most jártam ott először) tehát nem gondoltam volna hogy egy kisvárosban is így megy. nagy rohasztó meleg volt és hátul az udvarban ahol mindenféle kis "raktárai" voltak a boltnak ott álltak a tűző napon raklapban az ásványvizek és a kóla. nem tudom hogy azok már lejártak lehettek vagy csak hely nem volt, de mikor árnyékban is volt 30 fok, nem tudom mit tesz pl. a pepsinek vagy társainak ez a megoldás... másik amin meglepődtem hogy mennyire szét volt itt minden. zárt udvar bazi nagy falakkal néhol leomladozva kicsit a szomszédos épületek falai, a talaj hol volt beton hol nem, feltört kikopott, sáros tócsák, régi rozsdás vasasztalok félredobálva lomok..és a raktárak amit annak neveztek tudjátok mi volt? kis bódék egy rozsdás táblácskával hogy mi van benne. még jó hogy az utca embere semmit sem lát milyen körülmények között kerülnek a boltba az áruk. valamennyire megértem mert mégis vidék, de hogy egy 14 ezres kisvárosban is még ilyen körülmények legyenek...meglepett
2010. jún. 20. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Az üditök, ásváynvizek nem igényelnek hütötárolást, légmentesen le vannak zárva, ezért nem árt nekik a nap meg meleg. CSAK azért szokás hidegen tartani, mert úgy jobban izlik, kellemesebb hideget inni.

De ezen kivül még rengeteg egyéb áru van, aminek nem kell hütés, ezeket miért ne tárolhatnák kisebb raktárakban. A bódék meg miért rosszabbak, mint egy nagyobb? Igy könnyebb megtalálni, amire éppenn szükség van, nem kell a sok másik között keresgélni.

2010. jún. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!