Hogy is van ez? Méhen kívüli terhesség miatt elvesztettem a jobb oldali petevezetékemet (is). Mennyire romlottak az esélyeim?
Figyelt kérdés
Akkor most egyik hónapban a jobb oldali petefészekből kiszabaduló pete "kiesik" a hasüregembe, köv. hónapban meg a bal oldalon, mivel ott minden OK, akkor működik? Szóval 50%-ra csökkentek a lehetőségeim vagy esetleg átveszi a szerepet 100%-ban a "hiánytalan" oldalam?2009. febr. 26. 16:50
1/4 anonim válasza:
nekem 19 évesen volt egy méhenkívüli tehességem, kivágták a jobb petevezetéket. aztán megmátötték a balt, ciszta miatt. azóta van négy gyerekem. viszont kéthetente menstruálok, ami nagyon idegesítő. ja és most 39 vagyok
szerintem egész jók az esélyeid.
2/4 anonim válasza:
"hivatalosan" úgy van, mint ahogyan írod, de gyakorlatilag annyit jelent, hogy több időbe telik, mivel minden második hónapban van csak pete, ami jó helyre kerül, így ha azt mondják fél év kell, hogy összejöjjön a baba neked lehet, hogy egy kicsit hosszabb iső- de sokan nem is tudják és náluk is csak fél oldal üzemel, szóval remélem neked sem lesz nehezebb a solog, mint bárki másnak!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A másik oldal sem igazán 100%, meg egyéb hormonális problémáim is vannak, van egy 11 hós (lombik) kisfiam, csak érdekelne, hogy, így lelkiteher nélkül, sikerülhet-e természetes úton..esetleg...egyébként minden hónapban menstruálok, 33-35 napos általában a ciklusom..ezt sem értem, attól hogy nincs peteérés még menstruálhatok? Bár a nyálkahártya attól még vastagodhat, aztán meg elhalhat, hisz ez a menstruáció, nem? Most jól feltettem egy kérdést, kérdésen belül...:)
2009. febr. 26. 21:26
4/4 anonim válasza:
szerintem peteveték nélkül is érik petéd. de ez részlet kérdés, mert nem tud megtermékenyülni petevezető nélkül...
szerintem siműn lehet, ismerek olyan anyát, aki lombik után szoptatás alatt lett terhes, és olyat is, akinek három született lombikkal. de legalább az első után már ő is nyugodt volt, tudta, hogy ha minden kötél szakad, akkor van segítség, tudta mi vár rá és nem stresszelt. szóval akármi is lesz mindenképp könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!