Milyen jegyeitek van eddig?
Nekem
Matek: 2db 1-es
Angol: 3db 5-ös és 1db 2-es
Magyarból: 2db: 3-as és 1db 4-es
Töriből: 1db 3-as és 1db: 2-es meg 1db: 5-ös
Szakmai (elektronika): 1db 5-ös
Fizika: 1db 3-as
Sajnos érettségi előtt állunk nekem meg rosszul indult a kezdés mert sajnos anyám kórházban van már lassan 3 hete én egyedül vagyok itthon mert apám nincs, vagy is nem ismerem őt. Nagyszüleim távol laknak vidéken és nincs pénzük ide utazni, jelenleg a keresztapám néz rám időnként meg segít vásárolni meg a házimunka egy részét is ő csinálja amit én nem tudok és ennyi. Én alapból 5-ös tanuló vagyok csak a matek szokott 4-es lenni de ez sajnos nagyon gyenge indulás, kivagyok borulva lelkileg, meg fáradt is vagyok mert én este 10-11 ig tanulok amikor hazaérek félórát alszok kb aztán házimunkát megcsinálom, az állatokat is etetem, meg anyukámat is meglátogatom ami busszal félóra, és keresztapám sem tud mindig bevinni mert ő 12 órás műszakban dolgozik. Sajnos ez van majd ha minden helyre áll belehúzok. 18/L
mi az az iri?
nekem eddig van 2,3,4 töri faktból, azon kívül nincs is más jegyem, valahogy nem sietik el a számonkérést a tanárok idén :) végzős vagyok egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!