Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyiből pénzből tudnék...

Mennyiből pénzből tudnék egyedül megélni Pesten?

Figyelt kérdés
Inkább árakra lennék kíváncsi, mennyibe kerül egy szoba bérlése, rezsi, bérlet, stb. Ti mennyiből jöttök ki? Nem tudnak támogatni a szüleim.
2013. jan. 27. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem. 2011-ben költöztem el onnan.
2013. jan. 27. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Ja, Kőbánya. Az mondjuk nem egy felkapott hely. Erről beszélek, nem mindegy,hogy az 5. ker, vagy a 10. Egyébként én lakásra értettem mindent, amit leírtam, nem pedig szobára. Félreértelmeztem nyilván a kérdést és ezért volt annyira haszontalan, hogy élből le is pontoztatok. Magyar mentalitás.
2013. jan. 27. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
A kérdező szobát írt. Egyébként nem értem, miért rossz Kőbánya. Az egy normális része volt. Jelenleg szállón lakom, elegáns belváros, csak éppen minden reggel a kutyaszart kerülgetem.
2013. jan. 27. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem pontoztam senkit sehova, de én azért megkaptam a 0%-ot, így válaszoljon az ember bármire.
2013. jan. 27. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Félre ne érts, nem degradálni akartam Kőbányát, én egyébként szeretem is, csak nem mindegy, mert be kell vallani, hogy nem minden kerületnek ugyanaz a színvonala és valami durván eltér az átlagtól. Lehet,hogy te frekventáltabb környékén laktál, de azért vannak olyan részek, ahova akkor sem költözne épeszű ember, ha fizetnének érte :-)
2013. jan. 27. 21:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, minden válaszra ment a zöld kéz.

Csak gondolkozom rajta hogy felköltöznék munka miatt, de nem tudom mennyire érné meg, majd meglátjuk. Azért köszönöm, legalább már van viszonyítási alapom. :)

2013. jan. 27. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Szar környékre én sem költöztem volna, Kőbányán azért elég sokféle hely van :)

Mint ahogy a nyóckernek is része a Palotanegyed is, meg a nyomornegyed is.

2013. jan. 28. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

22 éves egyetemista fiú vagyok, egy szobás lakást bérlünk egy gyerekkori barátommal a belvárosban. Az albérlet így fejenként nyáron 27, most télen 35. Bérlet havi 4ezer, kajára kb 20ezer megy el úgy, hogy 2 hetente kapok otthonról "mentőcsomagot" ami 4-5 napig elég, heti 1-2 alkalommal eszek gyorskaját. Erre jön még rá a ruha, szórakozás.

Mennyiből élek havonta:

-30ezer szülőktől az albérletre

-19ezer szoctám az egyetemtől

-30-40 ezer diákmunkából, attól függ, mennyit tudok vállalni tanulás mellett

-4-5 ezer nagyszülőktől

Hónap végére általában marad ezekből 10-15 ezrem, a szórakozás mennyiségétől függően.

2013. jan. 28. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!