Ha kérsz valamit a párodtól, segít neked? Vagy old meg egyedül, ahogy tudod?
A kérdésem azért merült fel, mert megkértem a férjem, hogy segítsen ki(vagy fizessen be kp-t a számlámra, hogy tudjak utalni), vagy a számlájáról utaljon nekem.
Segítséget nem adott, holott egy nem ingyen kérem, mert az összeget kp-ban visszakapná, szóval az én költőpénzem csappanna, nem az övé, neki nem kéne levennie pénz számláról.
Most ott állunk, hogy bő 30perces utazással elslattyoghatok két kicsivel(2 és 3évesek) a bankfiókig, befizetni a számlámra, hogy utána utalhassak.
(levettem a számlámról a kp-t, és nem figyeltem az egyenlegem, pedig tudtam sajna szükség lesz rá). Az összeg pedik 2500ft lenne, ami "nem is pénz"
Megoldani meg fogom, elég nagykislány vagyok, öregszem a kicsik miatt vagy 30évet, sebaj. De ez ilyenkor hogyan esne?
Ennél jóval húzósabb dolgokat is kértem már a páromtól, és mindig segített mikor tudott...és én is neki
ez a párkapcsolat egyik alappillére hogy segítjük a másikat ahogy tudjuk
Ha ő kérte volna, és mobil lennék, akkor nem mondanék nemet.
Sajna nemhogy nagyobb horderejűt, de ennél csekélyebb kéréseket se teljesít:(
De pl most van vizsgaszezon, sajna már a futottak még köre, és ugyan azon tárgy én könyvem, és szemrebbenés nélkül elvitte volna, hogy Ő tanul, alig két óra csúszással vizsgáztunk, ő előbb én később, és meg volt sértődve, hogy én azt át akarom nézni, a saját könyvemből, hetekkel előtte szabad volt már, tanulhatott volna, nem a 30perces HÉV uton kell 400oldalt benyalni...
A fizetése az övé az én gyesem és a cspk az közös, abból mennek a bevásárlások rá is, ha pl nincs pénze, akkor a cigije is, a kicsik ellátása.
Egyedül a számlákat hajlandó befizetni, mint közös ami ebben a hónapban 41ezer volt, harmada a fizetésének, a többit ő éli fel.
De mint írtam nem járna neki veszteséggel, ha mondjuk a számlájáról az én nevemben utalja át az összeget, mert megkapja az összeget kpban tőlem...
Előbb kellett volna gondolkozni. Ez egy nagyon elszúrt házasság két szerencsétlen gyerekkel, akik majd megisszák a levét. Mi az, hogy házasok vagytok, gyerekekkel és én pénzem, te pénzed, majd később megadom a pénzedet???? Ne haragudj de ez nem normális. Mint ahogy az sem, hogy tojik a fejedre a férjed.
De ugyabár nem a házasságtól lett ilyen, lehetett ezt már tudni előre. Kár, hogy nem volt elég eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!