Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyiből pénzből tudnék...

Mennyiből pénzből tudnék egyedül megélni Pesten?

Figyelt kérdés
Inkább árakra lennék kíváncsi, mennyibe kerül egy szoba bérlése, rezsi, bérlet, stb. Ti mennyiből jöttök ki? Nem tudnak támogatni a szüleim.
2013. jan. 27. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy szobát bérelsz akkor az 30. plusz minimum ennyi a rezsi plusz havi ennyi kajára is kell. Szóval egyedül szűkösen 100.ezer megélsz.
2013. jan. 27. 20:45
 2/18 anonim ***** válasza:
38%

90-100 az amiből megtudsz élni normális lakásban, ami a sajátod

Albérletek elviszik a fizetésed felét, ergó lakásra és számlákra fogsz dolgozni

Van egy-két ismerősöm akiken senki nem tud segíteni csak Ők maguk tudnak boldogulni, de egyikőjükön sincs kínai kivételével másmilyen ruha.

21/F

2013. jan. 27. 20:48
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

Én most veszek ki egy szobát 35 ezerért, ebben benne van a rezsi, internet. Jó, nekem mondjuk mákom van ezzel, mert ennél azért magasabb árakra kell számítani.

BKV bérlet 10 rongy körül van, nem tudom mennyibe kerül, mert bliccelek.

A kaja az drága.

2013. jan. 27. 20:48
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
100.ből nem lehet megélni. Gyógyszer,ruha,kozmetikumok,telefon stb...
2013. jan. 27. 20:53
 5/18 anonim válasza:
60%
Egyedül ne próbálkozz! Pároddal együtt! Ha mindketten kerestek egy átlag 100-ast akkor 200-ból ketten ellesztek. És még félre is tudtok tenni!
2013. jan. 27. 20:56
 6/18 anonim ***** válasza:
67%

Hülyeséget írnak előttem. Méghogy kozmetika, telefon, stb. Ha valaki ilyen kérdést tesz fel, nyilván nem dőzsölni jönne fel Pestre. Én sokáig laktam Pesten, több helyen is.

A legolcsóbb albérlet 30+rezsi körül van, de ne számíts jó körülményekre. Legyen a rezsivel együtt 60. A kaja attól függ,hogy főzöl-e, vagy készételt veszel, mennyit eszel, milyen minőségben, számolhatunk rá 40 ezret, ha nem vagy nagyétkű. Egyéb fontos kiadások: tisztálkodási szerek, BKV bérlet, felmerülő kellékek: kalapács, szög, ragasztó, stb., ha iskolába jársz füzet, toll. Olyan 20-30 ezret kell rá számolni attól is függ, hogy diák vagy-e, mert akkor lényegesen olcsóbb a bérlet.

Szóval olyan 120-130 ezer kell ahhoz, hogy relatíve ne nélkülözz. Persze ismerek olyat is, aki havi 80-at keres és bérel, csak hát ő nem veheti meg a pick szalámit és nem használja a tömegközlekedést, hanem gyalogol.

Mindennek mértéke az ember.

Sok sikert kívánok!

(21)

2013. jan. 27. 21:03
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Ti milyen helyeken laktok??? 60 ezer? Lehet, hogy nem luxusvillát kellene bérelni? Amikor én 45 ezret fizettem albira, akkor abban benne volt: nagyszoba+erkély, rezsi, internet, kábel, wc-papír, mosogatószer.

Körül kell nézni, nem mindjárt az első drága sz@rt kivenni.

2013. jan. 27. 21:07
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom a telefonegyenlegét muszáj feltölteni nem?! Munkakeresés stb... Kozmetikumok=dezodor,tusfürdő,sampon,fogkefe,fogkrém,ezek alap dolgok,nem dőzsölés. Ez is +10eFt nem?!
2013. jan. 27. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ti milyen helyeken laktok??? 60 ezer? Lehet, hogy nem luxusvillát kellene bérelni? "

A luxusvilla kicsit erős kifejezés, nem gondolod?

Én laktam egy pincében, ahol csak egy konyha és egy szoba volt, összesen 18 négyzetméter. Dohos, nedves, sötét luk. Ezért fizettem 20+ rezsit.

Persze attól is függ, hogy melyik kerületről beszélünk, milyen a fűtési rendszer, mennyibe kerül a víz, stb. Helyileg hol volt az, ahol ennyiből kijöttél? Tényleg érdekelne... És hogy mikor volt ez!

2013. jan. 27. 21:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
2010-ben költöztem el az albérletből, ahol 45-ért laktam. Előtte 35-ért ugyanott egy kisebbik szobában laktam. A lakás legpicikébb szobáját 25-ért bérelte a benne lakó. 10. ker, gyönyörűen felújított 4 szobás lakás, nagy konyhával, mindennel felszerelve. Metró közelében. Most a 15-ben fogok lakni, 35 mindennel együtt, igaz ugyan, hogy a barátnőm adja ki, de előttem egy számára vadidegen csaj lakott ott, ugyanennyit fizetett.
2013. jan. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!