Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira, de annyira egyedül...

Annyira, de annyira egyedül érzem magam, és nem tudom, hogy tudnék ezen túljutni?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok otthon is, a munkahelyemen is, a buszon is emberekkel körülvéve mégis nagyon- nagyon egyedül vagyok. Nincs senki akit bizalmamba tudnék fogadni. Anyuval sem túl jó a kapcsolatom, hiába mondom neki, hogy érzek, nem érti meg. Minden reggel úgy indulok munkába, hogy bár már hazafelé jönnék, és elvonulhatnék a szobámba. Félek, hogy ebbe bele fogok bolondulni. Volt valaki hasonló helyzetben? Mi segített megoldani a dolgokat?
2013. jan. 23. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Apukád?

Testvér?

Tágabb család?

Barátok?

2013. jan. 23. 12:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Elváltak a szüleim, apu felénk se néz. Új "családja" van, a saját gyerekeit le se sz.rja. Szóval ő a szememben nem is létezik.
2013. jan. 23. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Temetkezz a munkába, tanulásba, keress plusz melót..
2013. jan. 23. 12:17
 4/14 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 23. 12:18
 5/14 A kérdező kommentje:
28 vagyok
2013. jan. 23. 12:20
 6/14 anonim ***** válasza:

szerintem egy olyan tevékenységet kellene melynek során emberek között lennél

vmiylen tanfolyam vagy járj kondizni! nagyon rossz magányosnak lenni az embernek szüksége van barátokra.

2013. jan. 23. 12:22
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm! a tanfolyam nem is rossz ötlet :)
2013. jan. 23. 12:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Menhely---> kutya

Nincs több magányos, értelmetlen nap, ő mindig ott lesz, hogy megvigasztaljon, meghallgasson. Arról nem is beszélve, hogy vele MUSZÁJ lesz elmenned sétálni, új emberekkel fogsz megismerkedni, és egy idő után már igényelni is fogod, hogy minél többet mozdulj ki otthonról :)

Saját tapasztalat. Én így másztam ki a gödörből 8 éve. Márciusban lesz 9 éves az én leghűségesebb barátom, a párommal pedig 6 éve vagyunk együtt. Kutya sétáltatás során ismerkedtünk meg....

2013. jan. 23. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Esetleg egy férfi? Aki mellett biztonságban, boldognak éreznéd magad? Aki mellett nem éreznéd egyedül magad??

28 évesen én már az oltár előtt álltam a második férjemmel.(akivel azóta is együtt élek, boldogan, lassan 12 éve)

Ismerkedned kéne férfiakkal is.

2013. jan. 23. 12:42
 10/14 A kérdező kommentje:
nemrég ért véget a kapcsolatom. elég sok csalódáson vagyok már túl.28 évesen nem gondolom, hogy bármiről is lemaradtam volna.
2013. jan. 23. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!