Annyira, de annyira egyedül érzem magam, és nem tudom, hogy tudnék ezen túljutni?
Apukád?
Testvér?
Tágabb család?
Barátok?
szerintem egy olyan tevékenységet kellene melynek során emberek között lennél
vmiylen tanfolyam vagy járj kondizni! nagyon rossz magányosnak lenni az embernek szüksége van barátokra.
Menhely---> kutya
Nincs több magányos, értelmetlen nap, ő mindig ott lesz, hogy megvigasztaljon, meghallgasson. Arról nem is beszélve, hogy vele MUSZÁJ lesz elmenned sétálni, új emberekkel fogsz megismerkedni, és egy idő után már igényelni is fogod, hogy minél többet mozdulj ki otthonról :)
Saját tapasztalat. Én így másztam ki a gödörből 8 éve. Márciusban lesz 9 éves az én leghűségesebb barátom, a párommal pedig 6 éve vagyunk együtt. Kutya sétáltatás során ismerkedtünk meg....
Esetleg egy férfi? Aki mellett biztonságban, boldognak éreznéd magad? Aki mellett nem éreznéd egyedül magad??
28 évesen én már az oltár előtt álltam a második férjemmel.(akivel azóta is együtt élek, boldogan, lassan 12 éve)
Ismerkedned kéne férfiakkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!