Annyira, de annyira egyedül érzem magam, és nem tudom, hogy tudnék ezen túljutni?
a kutya tényleg nagyon jó barát. igaz, nem tudsz vele emberi nyelven beszélgetni, de érzi rajtad ha bús vagy, és fel fog vidítani :)
a tanfolyam, klub, kirándulótársaság jó ötlet. de a kutyussal is mehetsz klubba, kutyasuliba, ismerkedhetsz emberekkel.
nálunk a munkahelyen is van egy csajszi, aki nagyot csalódott a hapsikban. 1 éve van neki kutyusa, és azóta ki van virulva, folyton csinál valami programot a fajtamentős brigáddal, vannak új barátai. :)
Szerintem a kutya pedig pont, hogy le is kötné, és megakadályozná az emberi kapcsolatok kialakulását - hacsak nem egy kutyással ismerkedne össze...
Akkor munka után haza kell rohanni, nem lehet elmenni egy hétvégére, se nyaralni...
Én is azt gondolom, hogy a kérdezőnek elsősorban BARÁTOKRA lenne szüksége. Ne egy kutyával pótold ezt, mert magadnak ártasz vele! (És a kutyának is, mert nem erre való, nem pótléknak.)
Én a tanfolyamot jó ötletnek tartom, vagy bármilyen hobbit, ami közösségi. Tanulj nyelvet, vagy menj el főzőiskolába, járj tánctanfolyamra, vagy kártyaklubba... Tök mindegy, az a lényeg, hogy emberek közé!
Ott már minden magától megy majd.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat! :)
Volt egy cicám, tőle nagyon sok szeretet kaptam, de sajnos ősszel valami vadbarom elütötte. A tanfolyamot pedig fontolóra vettem, szét is nézek milyen lehetőségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!