Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira, de annyira egyedül...

Annyira, de annyira egyedül érzem magam, és nem tudom, hogy tudnék ezen túljutni?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok otthon is, a munkahelyemen is, a buszon is emberekkel körülvéve mégis nagyon- nagyon egyedül vagyok. Nincs senki akit bizalmamba tudnék fogadni. Anyuval sem túl jó a kapcsolatom, hiába mondom neki, hogy érzek, nem érti meg. Minden reggel úgy indulok munkába, hogy bár már hazafelé jönnék, és elvonulhatnék a szobámba. Félek, hogy ebbe bele fogok bolondulni. Volt valaki hasonló helyzetben? Mi segített megoldani a dolgokat?
2013. jan. 23. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a kutya tényleg nagyon jó barát. igaz, nem tudsz vele emberi nyelven beszélgetni, de érzi rajtad ha bús vagy, és fel fog vidítani :)

a tanfolyam, klub, kirándulótársaság jó ötlet. de a kutyussal is mehetsz klubba, kutyasuliba, ismerkedhetsz emberekkel.

nálunk a munkahelyen is van egy csajszi, aki nagyot csalódott a hapsikban. 1 éve van neki kutyusa, és azóta ki van virulva, folyton csinál valami programot a fajtamentős brigáddal, vannak új barátai. :)

2013. jan. 23. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Én már voltam ilyen helyzetben.Egészen addig jól viseltem azt,hogy az emberi kapcsolataim száma egyenlő a nullával a szüleimen,a nénémen és a nagymamámon kívül,amég le nem tettem a cigit.Amikor leszoktam,minden előjött,amit addig a dohányzásba fojtottam és a végére már úgy éreztem,hogy tényleg bele fogok őrülni a magányba és abba,hogy egész nap csak a szobában ültem.Már lassan olyan volt a szobám,mint egy börtön.Ráadásul a szüleimmel sem volt jó soha a kapcsolatom,a nagymamám pedig meghalt,így csak a néném maradt,úgyhogy mondanom sem kell.Az a néhai barát,aki meg néha felbukkant az életemben pedig pont jókor hagyott cserben.Úgyhogy a cigire visszaszoktam,viszont már nem vagyok magányos:)
2013. jan. 23. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a kutya pedig pont, hogy le is kötné, és megakadályozná az emberi kapcsolatok kialakulását - hacsak nem egy kutyással ismerkedne össze...

Akkor munka után haza kell rohanni, nem lehet elmenni egy hétvégére, se nyaralni...

Én is azt gondolom, hogy a kérdezőnek elsősorban BARÁTOKRA lenne szüksége. Ne egy kutyával pótold ezt, mert magadnak ártasz vele! (És a kutyának is, mert nem erre való, nem pótléknak.)

Én a tanfolyamot jó ötletnek tartom, vagy bármilyen hobbit, ami közösségi. Tanulj nyelvet, vagy menj el főzőiskolába, járj tánctanfolyamra, vagy kártyaklubba... Tök mindegy, az a lényeg, hogy emberek közé!

Ott már minden magától megy majd.

2013. jan. 24. 06:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat! :)

Volt egy cicám, tőle nagyon sok szeretet kaptam, de sajnos ősszel valami vadbarom elütötte. A tanfolyamot pedig fontolóra vettem, szét is nézek milyen lehetőségek vannak.

2013. jan. 24. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!