Nők! Titeket is folyton inzultálgatnak a férfiak az utcán?
Állandóan nem, de volt rá példa. Pedig nem vagyok kifejezetten szép, súlyfeleslegem is van, és nem rakom ki semmimet... és nem is illegetem magamnak meg jeleket sem küldök, főleg azóta, hogy barátom van. És engem is főleg az ittas, nagyapám korú egyének meg a csövesek pécéznek ki ilyenkor, bár sztem nekik kb. tényleg mindegy, csak legyen nőnemű. Azonkívül szellemi fogyatékos csendesőrültek, tapló proligyerekek (vmi 16 éves rajcigány kiscsávó tapogatta a vállamat metrón, szálltam is le rögtön), pohos raj kancigányok, perverzek szoktak beszólogatni.
Egyébként nem vagyok rasszista, mert a rendes romákkal semmi bajom sincs, csak a bandázó balhés beilleszkedni véletlenül sem próbáló cigányokkal van bajom...
Ha meg poénos sztori... azon majdnem elröhögtem magam, amikor egy láthatóan bedrogozott srác úgy jött oda hozzám, hogy: Szia, ismerlek?
Aztán amikor mondtam, hogy nem, akkor még bámult egy percig, aztán csalódottan arrébbslattyogott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!