Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Titeket is folyton...

Nők! Titeket is folyton inzultálgatnak a férfiak az utcán?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy ez a női lét velejárója,de én nagyon utálom.Mostanában nagyon sok ilyen esetre volt példa és a legmeglepőbb az,hogy akkor is,amikor a párommal vagyok.Na de ne jóképű,macsó pasikat képzeljetek el,hanem részegeskedő,rossz arcú majmokat.Elég durvák és gusztustalanok tudnak lenni.Az önbizalomhiány miatt találnak meg folyton?

2013. jan. 10. 13:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a közmunkások és az építkezéseken dolgozók szórakozása ez. Az hogy megyek az utcán és beszól valaki még nem fordult elő. Ellen csordában szeretik megmutatni, egymást lenyűgözni hogy milyen nagyfiúk. Ezekre dobnék legszívesebben egy bombát :)
2013. jan. 10. 13:48
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
minden férfi, ha tehetné beszólna egy jót..de van aki uralkodik magán:)
2013. jan. 10. 13:48
 13/32 anonim ***** válasza:
Engem szilveszterkor "hé jócsaj"-oztak le miközben sétáltam a párommal :D Neki valami olyasmit mondtak, hogy "f@szjancsi" de nem vagyok benne biztos :D Tinik szoktak megtalálni, pedig már nem vagyok az :D
2013. jan. 10. 13:49
 14/32 anonim ***** válasza:
11%
Múltkor egy elég idős nőt láttam, akin gusztustalan, színes, ribancos magassarkú volt. Pár (nem túl értelmiségi) férfi nem is hagyta szó nélkül ezt. Szerintem elsősorban az ilyen nőket szólják meg. Egy átlagos, visszafogott nővel nem foglalkoznak.
2013. jan. 10. 13:49
 15/32 anonim ***** válasza:
74%
14-es: látszik nem vagy nő :D:D
2013. jan. 10. 13:53
 16/32 anonim ***** válasza:
22%
Velem ez nem szokott előfordulni. Szerintem vagy rossz környéken laksz, vagy úgy öltözködsz....
2013. jan. 10. 13:54
 17/32 anonim ***** válasza:
20%
15: ki kell ábrándítsalak...
2013. jan. 10. 13:56
 18/32 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nem nagyon szokta... 27/N
2013. jan. 10. 13:56
 19/32 anonim ***** válasza:
Én sem öltözöm kihívóan, sőt, ki nem állom ezeket a magamutogató rongyokat, mégis be szoktak szólni a közmunkások. Szóval ez nem ezen múlik.
2013. jan. 10. 13:58
 20/32 anonim ***** válasza:
53%
Engem nem szoktak inzultálni, de én nem is vagyok jó csaj. :) Nincs önbizalmam, nem öltözködöm csinin, úgyhogy rám se néz senki. 24L
2013. jan. 10. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!