Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Titeket is folyton...

Nők! Titeket is folyton inzultálgatnak a férfiak az utcán?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy ez a női lét velejárója,de én nagyon utálom.Mostanában nagyon sok ilyen esetre volt példa és a legmeglepőbb az,hogy akkor is,amikor a párommal vagyok.Na de ne jóképű,macsó pasikat képzeljetek el,hanem részegeskedő,rossz arcú majmokat.Elég durvák és gusztustalanok tudnak lenni.Az önbizalomhiány miatt találnak meg folyton?

2013. jan. 10. 13:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%

"Múltkor egy elég idős nőt láttam, akin gusztustalan, színes, ribancos magassarkú volt. Pár (nem túl értelmiségi) férfi nem is hagyta szó nélkül ezt. Szerintem elsősorban az ilyen nőket szólják meg. Egy átlagos, visszafogott nővel nem foglalkoznak."

Hát nézd, én nem mondom magamról, hogy konzervatívan vagy öregesen nézek ki, de az egész biztos, hogy nem vagyok ízléstelen és feltűnő. Van, hogy egy egyszerű csizmában és szövetkabátban megyek végig az utcán, mégis beszólnak a munkások, vagy a Váci utcán a képembe ordítják az olaszok, hogy "Bella donna". Van, hogy ideges leszek, van, hogy pókerarcot vágok, de vannak mókásabb jelenetek is, mikor elkap a mosolygás.

Láttam már öltönyös férfiakat is beszólni, vagy megjegyzést tenni. Ez valószínűleg mentalitás kérdése.

2013. jan. 10. 14:09
 22/32 anonim ***** válasza:
88%

Ülök múltkor a kávézóban, várom a kedvesem. Semmi díszmagyar v. ribi uniformis, csak fekete szövetgatya, szürke pulcsi+ műirha mellény. Szomszédos asztalnál unatkozó díszhímek már 5 perce szkennelnek alaposan, mire az egyikük megszólal jó hangosan- (Félreérteni nem lehet, tuti nekem címezte) "Noh ez az a semmilyen típus. De azért d*gnám.."

Most tényleg a hiba az én készülékemben van? Nem hinném...

2013. jan. 10. 14:18
 23/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem öltözködök kihívóan,átlagos vagyok.Nem szoktam kirakni mindenem.A közmunkások nem zavarnak,azokat már megszoktam,hogy ilyen bunkók és hogy látják rajtam,hogy nem figyelek rájuk,már be se szólnak.Engem inkább az utcán találnak meg ilyen részeg kocsogok,meg gusztustalan emberek próbálnak szemezgetni velem.Vannak olyanok,akiken én is nevetek,mert már annyira abszurd az egész történet,ahogy beszólja a gusztustalanságait,hogy el sem hiszem,hogy ez velem történik.De nem mindig van humorom ehhez és néha az az érzésem,hogy csak a félénkségem miatt találnak be,meg mert nincs túl sok önbizalmam és ez már zavar.Nem tudom,hogy tehetnék ez ellen.Nem vagyok nagyszájú,erős egyéniség,szerintem ez itt a baj,csak nem tudom,hogy legyek az,aki nem vagyok a nyugalmam érdekében.
2013. jan. 10. 14:28
 24/32 anonim ***** válasza:

érdekes dolog h inkább akkor kapok bókokat mikor a gyerekkel megyek valahova :-)

ha egyedül vagyok akkor nem jellemző

mondjuk rám már nem a fiatalka fiúcskák ugranak szerencsére :-) ö max beszólni tudnak de udvarolni ??????? no azt nem !

2013. jan. 10. 15:02
 25/32 anonim válasza:
Én is meg szoktam kapni, sajnos gyakran vannak közmunkások az utcában ahol lakom azok sose hagyják szó nélkül ha elmegyek melletük ált, csinosan de nem ribancosan ölzködöm, és van hogy a pasik elhaladva mellettem beszólnak vagy füttyögnek autók is szoktak dudálni megint van aki csak néz, ezek nem zavarnak nem foglalkzom velük de a munkások nagyon bunkó és primitív módon adnak hangot a tetszésüknek inlább átmegyek olyankor másik oldalra, kicsit fura mert nem tartom magam különösebben jó csajnak inkább az átlag kategória vagyok.
2013. jan. 10. 16:10
 26/32 A kérdező kommentje:
Nekem eddig az volt a legviccesebb történetem velük,amikor melóból mentem haza és az utcán véletlenül szembe találtam magam vagy húsz ilyen szakadt munkással,Lerobbant a buszuk és így kerültek ők oda.Amikor megláttak,hirtelen az összes elhallgatott és csak néztek,mint aki nem látott még fehér embert.Ba+ de szánalmas:D
2013. jan. 10. 16:35
 27/32 anonim ***** válasza:
18%
10 év múlva meg örülnél, ha megnézne valaki.
2013. jan. 10. 18:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Volt a közelben egy építkezés (társasházat építettek), ami tele volt munkással. Naponta arra mentem, mint egy erdő, olyan volt az állványzat, tele füttyös madárral. No meg ordenáré beszólásokkal.

Egyik alkalommal elfutott a pulykaméreg, odasétáltam:

- Jó napot kívánok, segítene, hogy hol találom a művezetőt?

- De...miért...?

- Naponta rém kedvesen üdvözölnek a munkatársaival együtt, nincs kifejezetten ínyemre. Egy kedves rokonom a Munkaügyi Felügyelőségen dolgozik, megkérdezném a művezetőt, hogy mikor alkalmas neki egy ellenőrzés. Megtenné, hogy idehívja?

Itt már csapatban csitítgattak, hogy neeee, neee, bocsi. Oké, hagyjuk, viszon'látásra.

Onnantól minden reggel "szép jó reggelt kívánunk, kisasszony" lett a "de megb..nálak"-ból. A végén össze is haverkodtam velük, kiderült, hogy egész normálisak is tudnak lenni.

2013. jan. 10. 18:23
 29/32 anonim ***** válasza:

nem vagyok se különösen szép, se olyan csúnya. viszont elég extravagáns stílusom van, így a megb...nálak még volt gyakori :) ja, de, egy elég vicces szitu volt. sétálunk Krk szigetén a kikötőben a párommal és egy sráccal, aki velünk jött nyaralni, erre jön szembe 2 mélyintelligens magyar nyikhaj, és kb az arcomba mondták, h: Na, ezt is megb....nám. a társaságomban lévő 2 fiatalember majdnem bedobta őket a vízbe. :) szóval nekem ilyen messze kellett mennem, h efféle kedves bókot kapjak.

Magyarországon nem a beszólást kapom, hanem inkább "dicséretet", már ha lehet így fogalmazni. inkább ugratnak, vagy lehet, h tényleg tetszik nekik a külsőm, viszont legalább nem ízléstelen szavak hangzanak el :) szóval a jó a hajad szöveg gyakoribb mint a szexuális célzások :)

2013. jan. 10. 18:31
 30/32 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagyok sem túl szép (szerintem), s nem is öltözködök kihívóan, ilyen nem szokott előfordulni velem. Néha megszoktak nézni, de azt is csak ritkán. Értelmes, színvonalas, művelt férfi nem csinál ilyent, még ha tetszik is neki az a nő. Sok esetben meg nem is a szépsége miatt szólnak be a nőknek az ilyen műveletlen férfiak, hanem, mert inkább csak cikizni akarják, unalomból. Nekik ez a szórakozás, de hát az ilyentől többet ne is várjunk...
2013. jan. 11. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!