Nők! Titeket is folyton inzultálgatnak a férfiak az utcán?
"Múltkor egy elég idős nőt láttam, akin gusztustalan, színes, ribancos magassarkú volt. Pár (nem túl értelmiségi) férfi nem is hagyta szó nélkül ezt. Szerintem elsősorban az ilyen nőket szólják meg. Egy átlagos, visszafogott nővel nem foglalkoznak."
Hát nézd, én nem mondom magamról, hogy konzervatívan vagy öregesen nézek ki, de az egész biztos, hogy nem vagyok ízléstelen és feltűnő. Van, hogy egy egyszerű csizmában és szövetkabátban megyek végig az utcán, mégis beszólnak a munkások, vagy a Váci utcán a képembe ordítják az olaszok, hogy "Bella donna". Van, hogy ideges leszek, van, hogy pókerarcot vágok, de vannak mókásabb jelenetek is, mikor elkap a mosolygás.
Láttam már öltönyös férfiakat is beszólni, vagy megjegyzést tenni. Ez valószínűleg mentalitás kérdése.
Ülök múltkor a kávézóban, várom a kedvesem. Semmi díszmagyar v. ribi uniformis, csak fekete szövetgatya, szürke pulcsi+ műirha mellény. Szomszédos asztalnál unatkozó díszhímek már 5 perce szkennelnek alaposan, mire az egyikük megszólal jó hangosan- (Félreérteni nem lehet, tuti nekem címezte) "Noh ez az a semmilyen típus. De azért d*gnám.."
Most tényleg a hiba az én készülékemben van? Nem hinném...
érdekes dolog h inkább akkor kapok bókokat mikor a gyerekkel megyek valahova :-)
ha egyedül vagyok akkor nem jellemző
mondjuk rám már nem a fiatalka fiúcskák ugranak szerencsére :-) ö max beszólni tudnak de udvarolni ??????? no azt nem !
Volt a közelben egy építkezés (társasházat építettek), ami tele volt munkással. Naponta arra mentem, mint egy erdő, olyan volt az állványzat, tele füttyös madárral. No meg ordenáré beszólásokkal.
Egyik alkalommal elfutott a pulykaméreg, odasétáltam:
- Jó napot kívánok, segítene, hogy hol találom a művezetőt?
- De...miért...?
- Naponta rém kedvesen üdvözölnek a munkatársaival együtt, nincs kifejezetten ínyemre. Egy kedves rokonom a Munkaügyi Felügyelőségen dolgozik, megkérdezném a művezetőt, hogy mikor alkalmas neki egy ellenőrzés. Megtenné, hogy idehívja?
Itt már csapatban csitítgattak, hogy neeee, neee, bocsi. Oké, hagyjuk, viszon'látásra.
Onnantól minden reggel "szép jó reggelt kívánunk, kisasszony" lett a "de megb..nálak"-ból. A végén össze is haverkodtam velük, kiderült, hogy egész normálisak is tudnak lenni.
nem vagyok se különösen szép, se olyan csúnya. viszont elég extravagáns stílusom van, így a megb...nálak még volt gyakori :) ja, de, egy elég vicces szitu volt. sétálunk Krk szigetén a kikötőben a párommal és egy sráccal, aki velünk jött nyaralni, erre jön szembe 2 mélyintelligens magyar nyikhaj, és kb az arcomba mondták, h: Na, ezt is megb....nám. a társaságomban lévő 2 fiatalember majdnem bedobta őket a vízbe. :) szóval nekem ilyen messze kellett mennem, h efféle kedves bókot kapjak.
Magyarországon nem a beszólást kapom, hanem inkább "dicséretet", már ha lehet így fogalmazni. inkább ugratnak, vagy lehet, h tényleg tetszik nekik a külsőm, viszont legalább nem ízléstelen szavak hangzanak el :) szóval a jó a hajad szöveg gyakoribb mint a szexuális célzások :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!