Férfiak! Ti is szoktatok parázni olyanokon egy kapcsolat elején, hogy eléggé tetszetek-e a nőnek? Meg fogtok-e neki felelni, stb?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én nő vagyok és sajnos nekem is rossz tulajdonságom, hogy minden hülyeségen aggodalmaskodom. Ezek többnyire a külső tulajdonságokkal függnek össze...egy kapcsolat kezdtén az összes testemmel kapcsolatos frusztrációm előjön, pedig alapjában véve elégedett vagyok magammal. A párom 'testi tökéletlenségei' engem egyáltalán nem zavarnak, és nagy valószínűséggel őt sem az enyémek, de most még bennem van a félsz.
Kíváncsi vagyok, hogy a férfiak vajon aggódnak-e ilyen hülyeségek miatt...
Ti nők túl sokat foglalkoztok a testiségetekkel és keveset azzal, amit belsőleg adtok. :) Már érted hogy belsőleg, nem szervileg.... :D:D
Amúgy igen, én nagyon szoktam félni, hogy megfelelek-e és nem csa a kapcsolat elején, hanem végig.
Én inkább csak az elején félek. Most még minden olyan új és képlékeny...izgulok, hogy jól csináljam a dolgokat.
Nyilvánvaló, hogy csak magamnak csinálom a bajt, mert parázok, ahelyett, hogy örülnék az új kapcsolatnak.
Nekem csak hosszú kapcsolataim voltak, úgyhogy elszoktam ezektől a kezdeti 'nehézségektől'...: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!