Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságot, vagy a házasság nélküli párkapcsolatot választanád?
Van,aki házasodna,és van aki nem.
Érdekelne hogy,aki házasodna az miért házasodna,vagy aki nem házasodna az miért nem?
Van akinek csak egy papír,ám de van akinek sokkal többet jelent ennél.
Írd meg miért vagy mellette,és miért ellene!
Légyszives írd oda hogy Férfi,vagy Nő vagy!
Házasodnék és nő vagyok!
Mivel a tervezettnél előbb jön a baba, így a házasságkötést is előrébb hozzuk. Párom hozta fel, hogy a baba miatt hozzuk előre és én sem látom akadályát. 6. éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, mi mindenképp fontosnak tartjuk ezt törvényesen is megerősíteni.
Mi 15 éve élünk együtt házasság nélkül, 33/N, 48/F
Egyikünk sem ismer el sem transzcendentális, sem állami hatalmat a kapcsolatunk fölött...
Házasságot.
A családommal nem jövök ki gyakorlatilag sehogy sem, évek óta nem beszéltem velük.
Egyedül a páromat nevezhetem családomnak, az meg úgy az igazi ha van valami hivatalos kötelék is köztünk :)
Februárban lesz az esküvő, de három éve együtt élünk, ismerjük egymás bolondságait... nem zsákbamacska lesz :) 23/N
10 év után házasodtunk össze. Előtte is tök jól megvoltunk. Én azt gondolom a nőknek is inkább addig fontos, míg egyszer férjhez megy. Ha véletlenül az a kapcsolat mégsem működik és elválik kevesebb nő akar újra házasodni és nem feltétlenül a rossz tapasztalat miatt. Hanem túl van a nagy titkon... hogy milyen feleségnek lenni.
Viszont meggondolandÓ: Az öröklést is meg lehet oldani házasság nélkül is, azonban egy elmérgesedett válásnál kapaszkodhat az ember az anyagi résznél:) Legalábbis én így gondolom. 42/N
Mi 12 évig voltunk együtt papír nélkül, 8 éve házasodtunk össze, mert jött a gyerek, és így egyszerűbb volt.
Előtte egyszerűen nem érdekelt. Nagy esküvőre nem volt pénzünk, ahol a nagy család, barátok összegyűlnek és megünnepelnek minket, együtt ünneplünk azokkal akiket szeretünk (nekem maga a hangulat nagyon tetszik :)) Bemenni az anyakönyvvezetőhöz és aláírni egy papírt meg minek? Bár végül megtettük :)
Nekem azóta sem jelent semmit az hogy hivatalosan is egypár vagyunk. Nem változott semmi :)
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!