Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságot, vagy a házasság nélküli párkapcsolatot választanád?
Van,aki házasodna,és van aki nem.
Érdekelne hogy,aki házasodna az miért házasodna,vagy aki nem házasodna az miért nem?
Van akinek csak egy papír,ám de van akinek sokkal többet jelent ennél.
Írd meg miért vagy mellette,és miért ellene!
Légyszives írd oda hogy Férfi,vagy Nő vagy!
#47 - hát nem tudom, én nem nevetnék ki egy párt azért, mert karikagyűrűt hordanak, ha terveznek esküvőt, ha nem. Ha ők úgy érzik, hogy ezen a módon kívánják kimutatni az összetartozásukat, ki vagyok én, hogy ezt a jogukat kétségbe vonjam?
Másfelől a gondolatisággal még egyet is értek, a karikagyűrűvel az emberek az egymáshoz tartozásukat fejezik ki, és nem szól egy felsőbb hatalom elismeréséről a kapcsolatuk felett, mint akár az állami, akár egyházi esküvő.
Én azért szeretnék házasodni, mert szerintem fontos.
Vannak az életnek nagy fordulópontjai hagyományosan ezek köré nagy ünnepeket szervezünk. Kerek szülinapok, ballagások, diplomaosztók,évfordulók...stb.
A házasság a közös élet kezdetének szimbóluma. Sokkal több egy papírnál. Számomra a házasság azt jelenti, hogy nemcsak szeretnek, hanem megígérik, ha úgy tetszik megesküsznek, a felek, hogy a kapcsolat nemcsak olyan mint az előző 5-6-9-12, akivel együtt éltünk, jártunk, vagy egy ideig boldogok voltunk, hanem ez egy olyan kapcsolat, amibe mindkét fél 100%osan beleteszi magát, ha kell megjavítja, és nem eldobja.
Számomra ezt jelenti. MEgesküdni sokkal nagyobb elköteleződés mint nem megesküdni, ez egyszerű logika. Lehet papír nélkül is boldogan élni, de a házasság ad egy biztonságot, hogy igen ez a ffi engem választott élete párjának és nem csak üres szavakkal, hanem tetekkel és esküvel, ha úgy tetszik, szerződéssel pecsételte meg.
Minden szir-szarról szerződünk manapság, pont ettől lett divat óckodni? NEm értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!