Én azt is szánalmasnak gondolom, ha valaki profilképnek a gyermeke, vagy párja fotóját teszi fel. Elhiszem, hogy büszke rájuk, de akkor is... Nem a párja vagy a gyermeke az ismerősöm, sőt, nem is biztos hogy kíváncsi vagyok rájuk, hiszen nem ők az ismerőseim. Az ilyen emberek egyénisége nulla.
2013. jan. 7. 11:22
12/31 anonim válasza:
vannak párok, akik egymás mondatát is befejezik. lelkük rajta, én semmi kivetnivalót nem találok benne, de nekem személy szerint ez a fajta "közösködés" már kicsit negédes. az oké, amikor csak egyikük regisztrál a saját nevén és amásik is megnézegeti néha, h kivel mi történt, adott esetben ír is (ilyenkor általában már egy és uaz a baráti kör), de a "makó kriszta és böcsök jános házaspár" elnevezésű profilok azért számomra nagyon idegenek. e-mailcímben dettó. ha valaki ilyet akar, tegye, de engem senki sem tudna rávenni
2013. jan. 7. 11:24
13/31 anonim válasza:
11.
engem is. a másik, ami nagyon irritál, ha valakinek esküvői kép a profilképe. mintha semmi más nem határozná meg őt, csak hogy akadt valaki, aki elvette.
mindenkinek bocs az offért
2013. jan. 7. 11:27
14/31 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki önszántából csinálja így, az én unokatesómnak pl a párja szabályszerűen tiltotta, hogy közösségi oldalon legyen fent, meg képet tegyen, mert túl jó csaj ahhoz , hogy idegenek lessék....én ebben a pillanatban tetem volna ki a szűrét a csávónak, de ők azóta is együtt vannak és már van egy gyerekük szóval....jah, és persze jó hosszú névvel vannak azóta fent a facbookon, és persze a csávó nevével kezdődve....
de mindig is elnyomott lélek volt...ha neki ez így "jó"
2013. jan. 7. 11:31
15/31 anonim válasza:
ma 11:00
milyen szót használnátok a párom szó helyett?
barátom? mondjuk 5 év után is? vagy vőlegényem? ha az ? (ez is túl szánalom nem, mint ha az határozná meg nem? mint az esküvői képek....)
csávóm? ez nem parasztos? vagy a köcsögöm? farkam?
Mi a fene bajotok van a párom szóval? Hát nem a PÁROM?
2013. jan. 7. 11:35
16/31 anonim válasza:
Van, akinek a fb, vagy az e-mailezés nem a magánéletet jelenti :)
Nem kell ezen kiakadni. Aki a párja (bocs, hogy leprolisodtam, de én sem találtam még rövidebb, a lényeget lefedő szót a PÁRkapcsolatban résztvevőkre) tudta nélkül szeretné az ügyeit intézni, annak van külön profilja, ímél címe. Az is egy döntés. Meg az is, ha közöset csinálnak. Nyilván nem erőszakolta rá az egyik a másikra. Kinek mire van igénye.
Nem lehet ezt olyan nehéz felfogni...
2013. jan. 7. 11:50
17/31 anonim válasza:
A közös e-mail cím esetleg üzletileg hasznos lehet, ha van valami családi vállalkozás és így mindenki megnézheti az ezzel kapcsolatos levelezést. Ettől még lehet saját e-mail is. Közös Facebook-ot a kapcsolatunk elején mi is csináltunk a párommal a sajátunk mellett, de aztán meg is szüntettük, mert teljesen felesleges volt, nem is használtuk, nem volt jó semmire.
2013. jan. 7. 12:44
18/31 anonim válasza:
Nekünk egy facebook profilunk van a férjemmel, már évek óta. Egyáltalán nem gondolom azt, hogy egy közösségi oldalra való regisztrálás és a magánélet szorosan összefüggne..... Az egyéniség feladását, meg aztán végképp nem! Rám aztán mindent lehet mondani, de azt nem hogy a közös profil miatt bármit is föladtam volna...... :) Ez egy marhaság. Az email címünk nem közös, de mindenki tudja mindenki jelszavát, bármikor felmehetünk egymáséra...mindenféle hátsó szándék, gondolat, vagy probléma nélkül.. Én azt vallom, hogy egy JÓ párkapcsolatban nem kellenek a titkok, tabuk...nincs rájuk szükség...semmilyen formában sem! ettől függetlenül mind a kettőnknek megvan a saját kis élete is...csak éppen azt, nem a másik háta mögött játsszuk.... :)
2013. jan. 7. 12:48
19/31 anonim válasza:
Nekem ez már sok lenne. Attól még, hogy vkit szeretek meg együtt élek vele, attól még külön személyiségek vagyunk, bizonyos szinten külön élettel is. Pl. a csajos beszélgetéseimet a barátnőimmel nem akarom a barátom tudomására hozni, nem feltétlen azért, mert kiteregetem a szennyest vagy kibeszélem, vagy titkolózom, hanem azért, mert lehet, a barátnőim mondanak el olyan dolgot, amit nem biztos, hogy jó lenne, ha olvasna más is, ez pedig egy közös mailnél előfordulhat, hogy jön egy új üzenet, barátom van a gépnél, rákattint, és épp olvassa nagyban, hogy a barátnőm min veszett össze a párjával vagy hogy fáj a hasa. Meg hát egy pici különszféra, magánélet kell egy kapcsolatba, legalábbis nálam.
2013. jan. 7. 12:58
20/31 anonim válasza:
hát, én meg nem érzem úgy, hogy attól lennék egyéniség, hogy van facebook profilom. annyira nevetséges ez az egész...
a "magánélet" szót is meglepő, hogy mennyire eltérően értelmezzük. én például úgy, hogy nem teszem közzé a napi dolgaimat idegen/félidegen emberek előtt. te meg úgy, hogy az olyasmi amiben még a párodnak sincs helye. nekem a magánélet az a "mi" a tömeg helyett, nem pedig az "én" a család helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!