Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, hogy fogadnátok, ha...

Lányok, hogy fogadnátok, ha megtudnátok, hogy a pasitok fiúzik is titokban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, komolyabb kapcsolatról van szó, és semmit se sejtettetek, de aztán egy véletlen miatt kibukott a dolog, hogy a komoly szeretőtöknek vannak titkos fiús dolgai is?

Váló ok lenne? Vagy mit reagálnátok?

#fiúzás #fiú szerető
2013. jan. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

XXI. század...

ha igazán akarja, nem lehet meg nem történtté tenni

2013. jan. 9. 22:58
 52/58 anonim ***** válasza:

"nyugodtan mehet a nyunyóka a sajtóhoz, kiröhögik, hát ilyen a világon nincs ..."

Az emberi lelemény és a technika határtalan. Csak ennyit mondok.

2013. jan. 10. 12:41
 53/58 anonim ***** válasza:
Te most a homoszexuális férfit illeted "nyunyó" szóval? Vagy mi akar ez lenne, undorító ez a szó és te is az vagy és nem azért, mert férfiakkal létesítesz kapcsolatot, a szexualitás mindenkinek a magánügye, de szánalmas, hogy itt ragozod jobbra balra és ennyit kérődzöl, rágódsz rajta. Sportoló vagy néha orálisan kielégít egy másik férfi, megértettük. Ha aggódsz emiatt ne csináld. ha nem aggódsz csináld, senkit nem érdekel ez ilyen szinten, amilyenen itt te produkálod magad.
2013. jan. 10. 13:52
 54/58 A kérdező kommentje:

látom, az utolsó valamennyire érintett lehet, ha ennyire kényes neki a téma :)

Egyébként erről is beszéltünk már, hogy "nyunyó"-nak hívják azt a srácot, aki általában egy élsportoló srácnak a "fiúja", azaz akivel szopatja magát (más teljesen kizárva!!!), az viszont egy újabb kérdés, hogy ez a nyunyó éppen meleg vagy hetero, de mintha ez is szóba került volna már, hogy minél magasabb szinten van az illető, annál inkább megengedhet magának hetero nyunyót is ... (ilyenből se kevés van ám ... nem volt olyan rég, hogy egy X világbajnok srác mindenképpen rám akarta tukmálni a nyunyóját, mert állítólag baromi jól csinálja .. na pufff, pedig neki is és a nyunyójának is fix bnője van ... no comment ugye)

Na most megint lehet támadni, hogy ilyen nincs, én csak megerősítem, hogy ilyen tényleg nincs, csak túl színes a fantáziám :D Addig jó!!

De azért még mindig visszakanyarodok oda, hogy főleg lányok, méghozzá élsportoló barátnő lányok véleményére lennék kíváncsi. Fiúk tök evidens, hogy ezt csakis tagadni fogják, ez egy iszonyatosan mély tabu, ennyi. De ez nem azt jelenti, hogy ilyen nincs. Most kezdjük el összeszedni azokat a tabukat, amelyek kétség kívül léteznek, mégis lehetetlen róluk akár csak egy szót is ejteni?

Tudjátok mi az érdekes? Hogy pl az egyik srác bnőjének is ez amolyan elfogadott dolog volt, mert sikerült vele egyszer nagyon őszintén beszélni, és hogy a csapatpszichológusunk is csak jót mosolyog ezen, és csak kb annyi a reakciója h "srácok ppsssszzttt". :XD

Kell ennél több magyarázat?

2013. jan. 10. 14:03
 55/58 A kérdező kommentje:

"Az emberi lelemény és a technika határtalan. Csak ennyit mondok."

Hát igen, ebben teljesen igazad van, és már többször is hallottam h keményen aggódtak emiatt, de azért mindig úgy intézik, hogy ne nagyon legyen esély se bármilyen bizonyíték-gyártásra.

Viszont azért ehhez az is hozzátartozik, hogy általában a nyunyó és a srác igen bizalmas (sokszor megkockáztatom az érzelmi szót is) viszonyban vannak, hogy ez teljességgel kizárt. Azért nem felejtem ám el soha azt, amikor csapatkirándulásra kimentünk Bécsbe karácsonyi vásárra, na aztán elég vicces dolog történt, mert az amúgy legmacsóbb srác halálra vásárolta magát ajándékokkal, csak aztán jött a meglepetés, ugyanis a bnője teljesen izgalomban volt, hogy miket hozott neki, aztán meg kiderült, hogy egyáltalán semmit, hanem azt mind a nyunyójának hozta :D na ez volt aza pont, ami után én már semmin se csodálkoztam, de azért jót röhögtem magamban. na meg gondolom, mindenki más is, csak hát persze senki nem kockáztatná meg, hogy ezt egy szóval is megemlíti.

De még mondanék vmit! Belegondolt már valaki abba h itt igazából nem is velük és a konkrét dologgal van a baj, hanem mennyire gáz h egy ilyen álszent, képmutató, tabukkal teli világban élünk?

Azért voltam én már nem egy külföldi válogatott csapatbuliján is, és láss csodát, a kutya nem csodálkozott a legkisebb mértékben se, amikor a srác elhozta a buliba a nyunyóját is (a bnője mellett persze). Mindenki tudta, hogy ki az a srác, de senki nem furcsállta vagy rosszallotta, olyan semleges módon álltak hozzá. Most már talán nálunk is kezd ez egyre inkább elfogadott lenni, csak annyi a kulcsa az egésznek, hogy tilos kimondani, hiába tudja mindenki. De ez persze ismét kör kérdése, és így fokozatosan megtanultam azt is, hogy nagyon nem mindegy, ki milyen örökben mit engedhet meg magának... De azért lényeg, hogy mi is fejlődünk, csak hát a magyarok mindig is elég képmutatóak voltak, tehát én megjósolom, hogy nálunk jóval több időt vesz igénybe a folyamat, amíg egy tabuból esetleg egy semleges jelenség lesz.

Hát kb ennyi. Lényeg, hogy a bizonyos fokú érzelmi kötődés miatt teljesen kizártnak tartom a zsarolósdit (eddig összesen egy ilyen esetről tudok, de abból se lett semmi aztán).

2013. jan. 10. 14:13
 56/58 anonim ***** válasza:

te nem lány vagy?? :O

na hát akkor meg is van a véleményem..

egy lányról, még elhinném, hogy kicsit nehézkes neki ezt megmagyarázni

de egy fiú? úristen

egyébként

"(más teljesen kizárva!!!)"

úgy látom, hogy még mindig nem teljesen érted meg a dolgot

NEKEM az hogy megsz.patja ugyanúgy hat, mintha ő sz.pná le

SZÁMOMRA semmi különbség, szükségtelen hatodszor kihangsúlyoznod, hogy nem történik meg, ÉN nem látom kevésbé undorítónak

2013. jan. 10. 18:00
 57/58 A kérdező kommentje:

"NEKEM az hogy megsz.patja ugyanúgy hat, mintha ő sz.pná le "

lehet h neked mindegy, de igen hatalmas a különbség :XD

2013. jan. 10. 18:27
 58/58 anonim ***** válasza:
Fura egy felfogás... Sok a Homár
2018. dec. 14. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!