Lányok, hogy fogadnátok, ha megtudnátok, hogy a pasitok fiúzik is titokban?
Úgy értem, komolyabb kapcsolatról van szó, és semmit se sejtettetek, de aztán egy véletlen miatt kibukott a dolog, hogy a komoly szeretőtöknek vannak titkos fiús dolgai is?
Váló ok lenne? Vagy mit reagálnátok?
na ugye, tehát el se olvastad, amit írok ...
dehogy fekszik össze két pasi hééééééé !!
szó nincs ilyenről!
Írtam már h ez csakis egyoldalú lehet! A srác leszopatja magát és megy is tovább. Próbálna csak meg a nyunyó valamit, aztán kapna a képére, az tuti. Még hogy összefekszenek ... jaj istenem, mindig ebből vannak a bajok, hogy aztán már azt se tudod, miről van szó, de azért lököd a hülyeséget :(
pontosan értettem, hogy miről van szó, egyáltalán én tettem szívességet, hogy az utolsó betűig elolvastam minden hsz-t ebben a kérdésben
részemről ennyi, úgy látszik annyira ebben az ismerősi körben vagy, hogy ez a sz*patás neked teljesen rendben van
hát nekem meg nagyon nincs rendben, ha lány lennék(de nem vagyok), akkor én tuti veszélyesen kibuknék rajta, hozzá persze elmesélném pár embernek, hogy hogy jártam: á, volt egy barátom, minden tök jó volt, igazi sportoló, feszes izmok stb, aztán egyszer a fülembe jutott, hogy b*zikkal sz*patja magát..
atya ég te nem érzed, hogy ez gusztustalan?
nem, nem érzem ...
és igazad van, ilyen körökben mozgok, de azért ezek a körök nem annyira szűkek, és ezt is említettem már, hogy teljesen természetesnek számít.
Aztán akkor nagy meglepetésedre azt is mondom, hogy sok esetben a srác bnője is tud róla, és elfogadja. Az okot pedig már írtam: a bnőjét nem akarja / nem tudja olyan keményen megszopatni, mint egy fiút, röviden ennyi. Ezt meg azért vastagon élvezi ám a srác ...
Javaslom, nézz körül kicsit a valóságban, hátha megvilágosodsz, de ne az X és Y magazinból informálódj, ahol XY élsportolóinknak leírják a megható szerelmi történetét, miközben ő is ugyanúgy tart magának nyunyót, és ő röhög a legjobban az ilyen népetetéseken ... :)
Egyébként az a fő gond, hogy a magyar ember olyan mértékben képmutató, hogy az valami borzalom. Ahogy nemrég egy szexológus mondta előadáson: tán nincs is olyan ország ahol ekkora hatalmas szakadék lenne a kifele mutatás és a gyakorlati történések között a szexualitásban, így aztán aki a felszínen mozog, annak akadhatnak meglepő dolgok. Én viszont beszéltem nemrég pl egyik olimpikonunk bnőjével is, és mint kiderült, teljesen tisztában van a dologgal, sőt mi több, meg is érti, hogy imád a barátja brutálisan szopatni egy srácot, és elfogadja. ennyi. Csak hát ki milyen körökben mozog ugye ....
"Javaslom, nézz körül kicsit a valóságban, hátha megvilágosodsz, de ne az X és Y magazinból informálódj, ahol XY élsportolóinknak leírják a megható szerelmi történetét, miközben ő is ugyanúgy tart magának nyunyót, és ő röhög a legjobban az ilyen népetetéseken ... :) "
egyáltalán nem olvasok semmiféle magazint, és nem érdekel senkinek a magánélete a sajátomon kívül, és sajnálom az olyan embereket, akiket igen
te (bár lányoknak szólt a kérdés) személyes véleményt kértél, én pedig megadtam, és nem értem miért gond, ha én ezt undorítónak tartom, én nem értem, miért akarsz meggyőzni az ellenkezőjéről
például a férfi fegyházakban/börtönökben általában zajló "dolgok"-ról gondolom hallottál már, mégis megszólal benned valami, amikor belegondolsz
ahaa, és mi a "normális"?
na most a börtönöket ne kavarjuk ide, az megint más téma ...
"ahaa, és mi a "normális"? "
látod, erről eltérnek a fogalmaink..
úgyhogy ezért nem is érdemes tovább vitázni
egyébként ha megfigyelted az adott válaszokat:
"Megbeszélném vele. De szerintem nem tudnám elviselni hogy a fiúm a pasikat is szereti, úgyhogy szakítanék vele, bármennyire is fáj..."
"Ettől kezdve már csak az Ő dolga lenne.
Szakítanék."
ennél több lány nem is válaszolt, kivéve aki nagyon vicces próbált lenni..
szerintem rá se kattintottak a kérdésre mert elég abszurd..
"nem, sztem nem lehet zsarolni, ha egyszer köztudott"
Látszik, hogy még gyerek vagy, és szerencsére még nem találkoztál az igazi rosszindulattal; amikor egy bekattant ember bármit megtesz, hogy tönkretegye a haragosát.
Ehhez a legrövidebb út a média. Csak idő kérdése, mikor pattan el egy "nyunyónál" a húr, és kiborítja a sz*rt. Nevekkel, helyszínekkel együtt kitálal. Csúnya botrány volna.
Én mondom neked, hogy amiről írsz, az pont, hogy nem köztudott. Én tőled hallottam először erről, és még sok száz más ember is, aki a kérdésre kattintott.
jaja, hát ez egy érdekes kérdés, igazából nincs jó kifejezés erre, hogy szőnyeg alatt, tabuként köztudott :)
elvégre igen sok tabu van, amiről nem lehet beszélni, mégis ott rejlik a köztudatban nagyon de nagyon mélyen elásva
egyébként tévedsz, miért lennék fiatal? meg hát viszonyítás kérdése ...
tudod mi a jó ebben? amit a csapatpszichológus is mindig mond: ez egyszerűen annyira abszurd (!), hogy nyugodtan mehet a nyunyóka a sajtóhoz, kiröhögik, hát ilyen a világon nincs ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!