Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, hogy fogadnátok, ha...

Lányok, hogy fogadnátok, ha megtudnátok, hogy a pasitok fiúzik is titokban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, komolyabb kapcsolatról van szó, és semmit se sejtettetek, de aztán egy véletlen miatt kibukott a dolog, hogy a komoly szeretőtöknek vannak titkos fiús dolgai is?

Váló ok lenne? Vagy mit reagálnátok?

#fiúzás #fiú szerető
2013. jan. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

na ugye, tehát el se olvastad, amit írok ...

dehogy fekszik össze két pasi hééééééé !!

szó nincs ilyenről!

Írtam már h ez csakis egyoldalú lehet! A srác leszopatja magát és megy is tovább. Próbálna csak meg a nyunyó valamit, aztán kapna a képére, az tuti. Még hogy összefekszenek ... jaj istenem, mindig ebből vannak a bajok, hogy aztán már azt se tudod, miről van szó, de azért lököd a hülyeséget :(

2013. jan. 8. 18:45
 42/58 anonim ***** válasza:

pontosan értettem, hogy miről van szó, egyáltalán én tettem szívességet, hogy az utolsó betűig elolvastam minden hsz-t ebben a kérdésben

részemről ennyi, úgy látszik annyira ebben az ismerősi körben vagy, hogy ez a sz*patás neked teljesen rendben van

hát nekem meg nagyon nincs rendben, ha lány lennék(de nem vagyok), akkor én tuti veszélyesen kibuknék rajta, hozzá persze elmesélném pár embernek, hogy hogy jártam: á, volt egy barátom, minden tök jó volt, igazi sportoló, feszes izmok stb, aztán egyszer a fülembe jutott, hogy b*zikkal sz*patja magát..

atya ég te nem érzed, hogy ez gusztustalan?

2013. jan. 9. 11:37
 43/58 A kérdező kommentje:

nem, nem érzem ...

és igazad van, ilyen körökben mozgok, de azért ezek a körök nem annyira szűkek, és ezt is említettem már, hogy teljesen természetesnek számít.

Aztán akkor nagy meglepetésedre azt is mondom, hogy sok esetben a srác bnője is tud róla, és elfogadja. Az okot pedig már írtam: a bnőjét nem akarja / nem tudja olyan keményen megszopatni, mint egy fiút, röviden ennyi. Ezt meg azért vastagon élvezi ám a srác ...

Javaslom, nézz körül kicsit a valóságban, hátha megvilágosodsz, de ne az X és Y magazinból informálódj, ahol XY élsportolóinknak leírják a megható szerelmi történetét, miközben ő is ugyanúgy tart magának nyunyót, és ő röhög a legjobban az ilyen népetetéseken ... :)

Egyébként az a fő gond, hogy a magyar ember olyan mértékben képmutató, hogy az valami borzalom. Ahogy nemrég egy szexológus mondta előadáson: tán nincs is olyan ország ahol ekkora hatalmas szakadék lenne a kifele mutatás és a gyakorlati történések között a szexualitásban, így aztán aki a felszínen mozog, annak akadhatnak meglepő dolgok. Én viszont beszéltem nemrég pl egyik olimpikonunk bnőjével is, és mint kiderült, teljesen tisztában van a dologgal, sőt mi több, meg is érti, hogy imád a barátja brutálisan szopatni egy srácot, és elfogadja. ennyi. Csak hát ki milyen körökben mozog ugye ....

2013. jan. 9. 11:51
 44/58 anonim ***** válasza:

"Javaslom, nézz körül kicsit a valóságban, hátha megvilágosodsz, de ne az X és Y magazinból informálódj, ahol XY élsportolóinknak leírják a megható szerelmi történetét, miközben ő is ugyanúgy tart magának nyunyót, és ő röhög a legjobban az ilyen népetetéseken ... :) "

egyáltalán nem olvasok semmiféle magazint, és nem érdekel senkinek a magánélete a sajátomon kívül, és sajnálom az olyan embereket, akiket igen

te (bár lányoknak szólt a kérdés) személyes véleményt kértél, én pedig megadtam, és nem értem miért gond, ha én ezt undorítónak tartom, én nem értem, miért akarsz meggyőzni az ellenkezőjéről

például a férfi fegyházakban/börtönökben általában zajló "dolgok"-ról gondolom hallottál már, mégis megszólal benned valami, amikor belegondolsz

2013. jan. 9. 12:21
 45/58 anonim ***** válasza:
más szóval: az, hogy valami bevett szokás, nem biztos, hogy jó/normális
2013. jan. 9. 12:22
 46/58 A kérdező kommentje:

ahaa, és mi a "normális"?

na most a börtönöket ne kavarjuk ide, az megint más téma ...

2013. jan. 9. 12:24
 47/58 anonim ***** válasza:

"ahaa, és mi a "normális"? "

látod, erről eltérnek a fogalmaink..

úgyhogy ezért nem is érdemes tovább vitázni

egyébként ha megfigyelted az adott válaszokat:

"Megbeszélném vele. De szerintem nem tudnám elviselni hogy a fiúm a pasikat is szereti, úgyhogy szakítanék vele, bármennyire is fáj..."

"Ettől kezdve már csak az Ő dolga lenne.

Szakítanék."

ennél több lány nem is válaszolt, kivéve aki nagyon vicces próbált lenni..

szerintem rá se kattintottak a kérdésre mert elég abszurd..

2013. jan. 9. 16:41
 48/58 A kérdező kommentje:
hát az élet kellően abszurd ... ettől még igaz
2013. jan. 9. 19:17
 49/58 anonim ***** válasza:

"nem, sztem nem lehet zsarolni, ha egyszer köztudott"

Látszik, hogy még gyerek vagy, és szerencsére még nem találkoztál az igazi rosszindulattal; amikor egy bekattant ember bármit megtesz, hogy tönkretegye a haragosát.

Ehhez a legrövidebb út a média. Csak idő kérdése, mikor pattan el egy "nyunyónál" a húr, és kiborítja a sz*rt. Nevekkel, helyszínekkel együtt kitálal. Csúnya botrány volna.

Én mondom neked, hogy amiről írsz, az pont, hogy nem köztudott. Én tőled hallottam először erről, és még sok száz más ember is, aki a kérdésre kattintott.

2013. jan. 9. 20:31
 50/58 A kérdező kommentje:

jaja, hát ez egy érdekes kérdés, igazából nincs jó kifejezés erre, hogy szőnyeg alatt, tabuként köztudott :)

elvégre igen sok tabu van, amiről nem lehet beszélni, mégis ott rejlik a köztudatban nagyon de nagyon mélyen elásva

egyébként tévedsz, miért lennék fiatal? meg hát viszonyítás kérdése ...

tudod mi a jó ebben? amit a csapatpszichológus is mindig mond: ez egyszerűen annyira abszurd (!), hogy nyugodtan mehet a nyunyóka a sajtóhoz, kiröhögik, hát ilyen a világon nincs ...

2013. jan. 9. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!