Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, hogy fogadnátok, ha...

Lányok, hogy fogadnátok, ha megtudnátok, hogy a pasitok fiúzik is titokban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, komolyabb kapcsolatról van szó, és semmit se sejtettetek, de aztán egy véletlen miatt kibukott a dolog, hogy a komoly szeretőtöknek vannak titkos fiús dolgai is?

Váló ok lenne? Vagy mit reagálnátok?

#fiúzás #fiú szerető
2013. jan. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

"De most miért gondolod h mindenki nemibeteg?"

Te játszod a hülyét, vagy tényleg az vagy? Iskolában az értő olvasás nálad kimaradt?

Nem azt írtam, hogy mindenki. Azt írtam, hogy sokkal több közöttük, mint a heterók között. Ergo nagyobb a rizikó is.

2013. jan. 7. 22:35
 32/58 A kérdező kommentje:

de wáá sikítok!!

ők heterók!!

bnőjük van, és nem is csinálnának semmit egy fiúval, csak simán leszopatják magukat, ennyi.

2013. jan. 7. 22:49
 33/58 anonim ***** válasza:
Még mindig nem érted...
2013. jan. 7. 22:52
 34/58 anonim ***** válasza:

kedves másik válaszoló, szerintem itt csak annyi a gond, hogy a kérdező ebben a mondatban már semmit nem furcsáll:

"csak simán leszopatják magukat, ennyi"

ez a baj

2013. jan. 7. 23:07
 35/58 A kérdező kommentje:

na oké, de akkor világosíts fel kérlek, hogy mi ebben a baj?

a másik meg, ha baj is lenne, attól még létezik ... igaz h hatalmas tabu ezt feszegetni, és előbb ölnének meg minthogy ezt nyíltan ki merjem mondani valahol, na de csak mert tabu, attól még működik a dolog, és bizony nem is kevés srácnál. Ahogy megfigyeltem (de volt erről egyébként amolyan tudományos pszichológiai cikk is), az élsportban teljesen mindennapos, és ott is tabu ugyan ezt kimondani, ellenben fű alatt mindenki tud róla, sőt, olyan is volt, hogy a srác a bnője mellett (!!) a nyunyóját is elhozta buliba, és először őt rendezte le, utána jöhettek a csajok ...

izgi ugye?

most akinek ez teljesen abszurd, annak persze hiába mondom, de abszurd vagy nem abszurd, mint említettem, jól működik a dolog, és nem valami újkori divat, mert beszéltem én régi NB-I-es focistákkal is (akik most 35 körül vannak), és ők is megerősítették így utólag, de persze félig röhögve, hogy jaj ne legyek már naiv, hát mióta világ a világ, az élsportban ez mindig is így volt, na meg akkor volt csak igazán röhögés, amikor az újak beavatása került szóba, na csak mert azok se úszták meg olyan könnyen :D és term. mind hetero! azt mondták h ez amolyan betörés volt náluk, hogy a frissen a válogatottba kerültek tudják már hol a helyük, és a csapatba való befogadásnak egyik velejárója volt a dolog ... persze senki se merte volna ezt se kimondani soha, de bizony nem igen úszta meg egyik srác se h elkapják egy térdelésre az öltözőben ...

nahh megint miket írok ... de amúgy tök gáz h ami tabu, azt még itt se lehet leírni névtelenül, de mindegy.

aztán az külön érdekes, hogy ha a te álláspontodat veszem alapul, azaz hogy gáz lenne meg hogy hetero ilyet nem csinál, na akkor bizony felmerül a kérdés, hogy létezik-e tisztán hetero srác, ugyanis hát mit is mondjak ... nem igazán volt olyan, aki ebből kimaradt. Mint írtam, ez csakis szint kérdése volt, na meg most is az.

Valaki olyan is írhatna, aki benne van jelenleg valamelyik válogatott keretben, de persze csak ha őszintén leírja ...

2013. jan. 8. 11:25
 36/58 anonim ***** válasza:

"akkor bizony felmerül a kérdés, hogy létezik-e tisztán hetero srác"

miért merül fel?

én mi vagyok?

2013. jan. 8. 12:04
 37/58 anonim ***** válasza:

Igen, létezik teljsen hero pasi - ez a normális, szerencsére ebből van a legtöbb. Hál' Istennek!

Mondom: a te dolgod, hogy te ezt tolerálod, vagy nem, és a te dolgod az is, hogy ennek a következményeit tudomásul veszed, és elviseled. Viszont ne reklámozd.

Amúgy gondolj bele: ezzel bizony meg is lehet ám zsarolni v.kit. Egy szempillantás alatt végeszakad a karriernek.

2013. jan. 8. 14:22
 38/58 A kérdező kommentje:

nem, sztem nem lehet zsarolni, ha egyszer köztudott ...

de mit kellene ezen tolerálni? egy igen széles körben elterjedt jelenségről van szó (legalábbis ebben a körben), aztán csak ettől senki se lesz meleg, és ha mindkét srácnak ez jól esik, akkor miért is ne? hol a gond? és mi lenne a következmény?

nahh ezer kérdés megint :(

2013. jan. 8. 14:30
 39/58 A kérdező kommentje:
és persze h létezik hetero pasi, pont ezt is írtam h ettől még hetero marad !! csak akik próbálják kiforgatni a dolgot, esetleg azok vélekednek másképp ...
2013. jan. 8. 14:31
 40/58 anonim ***** válasza:

"senki se lesz meleg"

"és ha mindkét srácnak ez jól esik, akkor miért is ne? hol a gond?"

miért, ha két b*zi összefekszik, mindkét srácnak jól esik, hol a gond? sehol, csak mindketten homárok..

2013. jan. 8. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!