Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, hogy fogadnátok, ha...

Lányok, hogy fogadnátok, ha megtudnátok, hogy a pasitok fiúzik is titokban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, komolyabb kapcsolatról van szó, és semmit se sejtettetek, de aztán egy véletlen miatt kibukott a dolog, hogy a komoly szeretőtöknek vannak titkos fiús dolgai is?

Váló ok lenne? Vagy mit reagálnátok?

#fiúzás #fiú szerető
2013. jan. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
igen, hát figy, ha valamit az ember sok helyről tapasztal, akkor lassan elfogadja normálisnak ... mert az utóbbi időben elég sok srácról kiderült a dolog, csak különböző mértékben. az meg egy újabb téma, hogy elég sok igen nagy machó hetero fiú szereti fiúval s.opatni magát, ezt nem is keverem ide, de feltehetőleg ez is az élsportban jellemző dolog csak, vagyis leginkább.
2013. jan. 5. 21:26
 12/58 anonim ***** válasza:

hajajaj..

nem, szerintem te lány vagy, és ezért nem érzed, mi itt a baj

én mint fiú mondom, ez nem normális, de egyáltalán nem az

trust me i'm an engineer

2013. jan. 5. 21:48
 13/58 A kérdező kommentje:

de hát most ha nem írom le brutálisan, akkor nem vagyok egyértelmű :(

szal még olyan (igen élsportoló) társam is van, aki teljesen természetesként újságolta egyszer hogy van neki egy nyunyója, és heti 2x jár hozzá leszo.atni magát, a nyunyó gyerek meg persze szívesen teszi, mert hát megvesz a srácért ... aztán haverjának meg azt mondta, hogy kipróbálhatja ő is, mert sokkal jobban csinálja, mint egy lány, na meg egy fiúval lehet keményebben, de a bnőjét mégse rángathatja térdre a hajánál fogva. Most ez tök komoly, nem tudom, miért veszitek viccnek.

Aztán amikor a bnője felhozta a témát, elcsattant pár nagy, na aztán azóta nem téma náluk se, a srác meg azóta is jár fiúzni edzések után.

na most ez egy extrém példa, de van még pár olyan srác, aki bizonyos szintű kapcsolatot ápol fiúval ... ez a leszo.atósdi mondjuk egy szélsőség, bár ez sem ritka, viszont vannak egészen mély érzelmes viszonyok is fiúk között, és bizony bnő mellett!!!

2013. jan. 5. 22:12
 14/58 anonim ***** válasza:

én elhiszem, amit írsz és pont ez a baj

"teljesen természetesként újságolta egyszer hogy van neki egy nyunyója, és heti 2x jár hozzá leszo.atni magát, a nyunyó gyerek meg persze szívesen teszi, mert hát megvesz a srácért ... aztán haverjának meg azt mondta, hogy kipróbálhatja ő is, mert sokkal jobban csinálja, mint egy lány, na meg egy fiúval lehet keményebben, de a bnőjét mégse rángathatja térdre a hajánál fogva"

nem tudom, ismeri-e valaki a 2Girls1Cup című videót..

én azt végig bírtam nézni, de ezt olvasva elfogott a hányinger

atya ég..

2013. jan. 5. 22:23
 15/58 anonim ***** válasza:

ja, hogy a "nyunyó" az a b*zi

így már minden világos..

nem tudom, ismered-e a nagy igazságot:

"nem az a b*zi, aki csinálja, hanem az, aki hagyja"

2013. jan. 5. 22:33
 16/58 anonim ***** válasza:
megbeszélném vele, hogy hogy is áll ehhez az egészhez, megpróbálnám megérteni, ha szeretném elfogadnám.
2013. jan. 5. 23:49
 17/58 A kérdező kommentje:

14: mi az a film? kb miről szól? és mi az, ami ebben már sok neked egyébként?

15: igen, 99%-ban egy homi nyunyót keeresnek maguknak, és azt szopatják, de az külön dicsőség, ha netán hetero srácot szopatnak. Ez csak nagyság kérdése igazából, mert egy nagyon magas szinten válogatott srác azt is megengedheti magának, hogy hetero nyunyója legyen. De ne viccelj, aki szopatja magát, az természetesen teljesen hetero! Olyannyira, hogy egyszer azt is mesélte, hogy a nyunyó megfogta a combját, ahogy térdelt előtte, aztán emiatt jól megpofozta, mert kiakadt, hogy egy homi ne taperolja őt, és majd ő lenyomja a torkán, kezeket hátra. Hát így megy ez na ...

16: szal Te megérted ... netán celeb-fiú a barátod? ha így állsz hozzá, akkor Te tudhatsz vmit sztem, mert beszéltem én már az egyik igen celeb-olimpikonunk bnőjével, és ő is hasonlóképpen állt a kérdéshez, azaz szóba se hozza, de tud mindenről. Ő ezt így megértette, hogy azért imádja a barátja, mert a nyunyót kőkeményen lehet megszopatni, nem kell finomkodni vele, és ezért sok fiú megveszik. Hiába tabutéma, attól még kimondtam, aztán most jól le leszek barmozva, de hát mit tegyek, ha egyszer ez az igazság? Az a nagy helyzet, hogy én igen sok válogatott élsportoló srácot ismerek, és majdnem kivétel nélkül vannak fiús ügyei az összesnek, csak más-más mértékben és más-más jellegű a kapcsolat.

Neked akkor belefér a dolog, és nincs gond?

Egyéb vélemény? De ezt a félreértést azért tisztázuk, hogy itt teljesen hetero fiúkról van szó, akik pont a kemény, fiús bánásmódot szokták szeretni ebben, nem a homokozást.

2013. jan. 6. 19:23
 18/58 A kérdező kommentje:
15: még annyi erre, hogy olyan eset is volt, hogy a nyunyó bejött hozzá, és a tusolóban rendezte le, aztán kérdezte tőle pár haverja, hogy héé meglátják, de erre a válasz az volt, hogy "na és, nem nekem van f@sz a számban, nem én égek", és hát tök nyugodtan leszopatta magát ott. Ez a téma így egymás közt nem probléma, de persze külsősöknek szigorúan tagadás van, és kész, ilyen nem létezik...
2013. jan. 6. 19:25
 19/58 anonim ***** válasza:

" De ne viccelj, aki szopatja magát, az természetesen teljesen hetero!"

"na és, nem nekem van f@sz a számban, nem én égek"

fú, de mellélőtt, én le nem szállnék róla, hogy mekkora egy elkurt homokos hulladék, és még tagadja is..

nem ezt ne hidd el..

ha valaki ilyet csinál, azzal már valami nincs teljesen rendben

én inkább főbe lőném magam, mint hogy hagyjam

2013. jan. 6. 20:04
 20/58 A kérdező kommentje:

hát akkor gáz van, mert hidd csak el nyugodtan, k sokan csinálják .... (tudom, mert köztük élek)

mondhatnám azt is h az élsportban ez egy teljesen köztudott dolog, csak az más kérdés, hogy az átlagnéphez ilyen infók úgyse kerülnek ki, de nyugodj meg, akikről nyomatják a rengeteg csajozós storyt, az is ugyanúgy szopatja magát fiúval, de a konkrétumokat hagyjuk persze.

Igazából a lányok véleményére lettem volna kíváncsi, mert mint látod, ez neked is furának tűnik, aztán meg bizonyos körökben teljesen természetes. Fogalmazhatnék akár úgy is, hogy egy szint felett már nem is kérdés, hogy tart-e nyunyót, mert teljesen evidens. Ettől persze senki nem fogja őt melegnek nézni, ne viccelj! Azért az más, na meg mondtam már a jó példát erre, és ha meleg lenne, nem hiszem, hogy így reagálna ...

2013. jan. 6. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!