Ti megtudnátok bízni egy ilyen kinézetű orvosban? Mi lenne róla a véleményetek?
Figyelt kérdés
Aki amúgy tényleg nagyon ügyes, okos, érti a dolgát és egyenes. Sokan mondják, hogy a betegek nem tudnának megbízni benne, meg hasonlók...
2012. okt. 14. 13:56
2/12 anonim válasza:
A másodikban biztos, az elsőn már elgondolkodnék:D
De hát tényleg nem a kinézet számít. Csak az első kicsit gyerekes. És jó lenne, ha nem szürcsölné a vérem vagy labdázna a vesémmel:D
3/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy a gyerekem életét nem bíznám rá.
4/12 anonim válasza:
Mire kitanulja a szakmát,és embereket bíznak rá,már nem így fog kinézni:)
5/12 anonim válasza:
Ha ez a latvany fogadna a rendeloben, akkor nem! Ez inkabb egy divat bemutatojara emlekeztett, nem pedig egy orvosra, orvosi rendelore! ....azt az emberek iteljek meg, dontsek el, hogy egy orvos mennyire tehetseges, ezt igy gondolom.
6/12 anonim válasza:
Ezek beállított műtermi fotók. Fehér köpenyben nem így néz ki gondolom. A szabadidejében meg úgy pózol, ahogy akar...
7/12 anonim válasza:
Szerencsétlen lány lehet tök ügyes és nagyon jó orvos lehetne belőle.
8/12 anonim válasza:
Én még az életemet is rábíznám.
És ezt nemcsak azért mondom mert énis rocker vagyok.
20/f
9/12 anonim válasza:
Simán megbíznék benne. A külső az semmi, és ezt elfelejtik az emberek.
10/12 anonim válasza:
Én meg...több okból is.
1.Az orvosit nem tudja bárki elvégezni.
2. A kinézet nem függ össze azzal, hogy mennyire jó a szakmájában...
3. Nekem még szimpatikus is...meg kell mutatni, hogy az értelem belülről jön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!