Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, hogy fogadnátok, ha...

Lányok, hogy fogadnátok, ha megtudnátok, hogy a pasitok fiúzik is titokban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, komolyabb kapcsolatról van szó, és semmit se sejtettetek, de aztán egy véletlen miatt kibukott a dolog, hogy a komoly szeretőtöknek vannak titkos fiús dolgai is?

Váló ok lenne? Vagy mit reagálnátok?

#fiúzás #fiú szerető
2013. jan. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

figyelj, mi az h "hagyjam"?

hát az illető nyunyó nagyon is élvezi, naná h hagyja, ne viccelj már ...

2013. jan. 6. 21:18
 22/58 anonim ***** válasza:

egy

ismerek sportolókat, hát nem olimpiai bajnokok, az igaz, de mondjuk országos..

és egyik sem csinálja, vagy legalábbis nem tudok róla

kettő

nem vagyok "átlagnép"

három

ez gusztustalan, és kész

2013. jan. 6. 22:51
 23/58 anonim ***** válasza:

"hát az illető nyunyó nagyon is élvezi, naná h hagyja, ne viccelj már"

azt hogy lesz*pjon

2013. jan. 6. 22:52
 24/58 A kérdező kommentje:

22: bölcs vagy ...

23: nanááááááá, szted a kis nyunyó nincs oda az olimpikon baromi menő srácért, akiért a csajok is letérdelnének tömegével? ugyan ....

2013. jan. 6. 23:39
 25/58 anonim ***** válasza:

egyáltalán fogalmad sincs róla miről beszélek még most sem?

biztos odavan, kiszopná a p*csáját is, nem érdekel

lényeg, hogy egy normális ember nem szopatná magát egy b*zival, és kész

nincs ezen mit vitázni

ha valaki hagyja, tőlem akárhányat ismerhetsz, az az én szememben nincs rendben, kész

2013. jan. 7. 00:06
 26/58 A kérdező kommentje:

ja oké, hát akkor a te szemeidben nincs rendben. na ez még nem változtat semmin.

Tudom én h hatalmas tabu,. igazából ahhoz képest még viszonylag kicsi a cirkusz is:) De hát amit edzőtáborokban meg versenyeken látok, azt azért látom és tudom ...

Na ok, én viszont nem értek egyet azzal h ne lenne normális dolog. Figy, mindkettőnek jó, most miért ne lenne "normális"?

És igazából az a legjobb h legtöbben ledöbbennek rajta h ilyen biztos nincs, mert így teljesen nyugodtan tud működni a dolog. Mint említettem, egy szint felett teljesen általános.

2013. jan. 7. 08:34
 27/58 anonim ***** válasza:

Mikor elmegy nemibeteg gondozóba, mert nem igazán érzi jól magát a "fickó" - na akkor lesz nagy cirkusz, anyukám. A titoktartás csak papíron létezik, a valóságban már rég nem.

Hetero pasi nem sz*patja le magát sem egy másik heteróval, sem egy homokossal, sem egy biszexszel. Ez annyira egyszerű tény, hogy az már nagyon gáz, ha magyarázni kell - és többedszerre sem esik le.

Mondom, én nem kockáztatnék, és k*rvára megalázónak tartom.

Bármikor kaphatsz HIV-et heteró pasitól is, de TÉNY, hogy a melegek és a biszexek között több HIV fertőzött van, és mert ez egy alattomos kór, sokan nem is tudják magukról, hogy fertőzöttek, így továbbadják az aktuális partnerüknek.

Gumi van, és használni kell, de nem csak behatolás útján fertőződhetsz meg. Elég az orál is.

2013. jan. 7. 21:50
 28/58 A kérdező kommentje:

jó hát ez most hogy jött ide?

na meg ezek a srácok nem olyanok, akik megkérdeznék, hogy gumi vagy nem gumi, hanem ha nem nyel szépen, úgy megpofozza ott helyben a nyunyót, hogy azt el nem felejti, aztán nyel szépen (ezt is hallottam)

De most miért gondolod h mindenki nemibeteg? :)

2013. jan. 7. 22:07
 29/58 A kérdező kommentje:

"Hetero pasi nem sz*patja le magát sem egy másik heteróval, sem egy homokossal, sem egy biszexszel."

ez egy nagy tévhit! ismerek párat, akik egymásnak adják is a nyunyót, és mesélték, hogy sokkal jobban szop mint a bnőjük .. aztán így valahogy megy a dolog

2013. jan. 7. 22:28
 30/58 anonim ***** válasza:

Na pont ez a baj - hogy nem védekeznek. Kísértik a szerencséjüket.

Ha neked ez kell, lelked rajta és viseld a következményeit.

Láttad a Philadelphia - Az érinthetetlen c. filmet? Pontosan egy olyan emberről szól, aki egyetlen egyszer kockáztatott, de a tévedéséért az életével fizetett. Elgondolkodtató film.

2013. jan. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.