Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már lelkiismeret furdalás...

Volt már lelkiismeret furdalásotok ilyen miatt?

Figyelt kérdés

Volt már lelkiismeret furdalásotok olyan miatt, hogy meghalt egy szeretett ember és ha tudtátok volna, hogy meghal még valamit el mondtatok volna neki, vagy még elmentetek volna hozzá stb.

Nekem meghalt egy szerettem, tudtam, hogy beteg, de mégis váratlanul halt meg. Ha tudtam volna, még az utolsó e-mailben leirom neki mennyire szeretem, de arra vártam, hogy ő lépjen, ha tudom, hogy az utolsó e-mail után 2 nappal meghal, egész mást írtam volna neki.

2013. jan. 4. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt részem hasonlóban.Beletörődtem,hogy már késő és nincs mit tenni.Idővel feldolgozod.
2013. jan. 4. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt,sajnos.Lelkiismeretfurdalásom van a mai napig,hogy nem törődtem vele elgeget
2013. jan. 4. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
volt és a mai napig megmaradt, pedig már 25 éve volt
2013. jan. 4. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi az amit nem mondtatok el neki?
2013. jan. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!