Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy nem tudok...

Létezik olyan hogy nem tudok veszekedni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor kezdek valakivel vitatkozni egyszerűen nem megy! Hiába tudom hogy nekem van igazam mindig hibásnak és rosszul érzem magam.Néha még a mellkasom is feszít annyira rosszul vagyok... Ha veszekedés közbe meg valaki olyat mondd amivel nagyon meg bánt egyszerűen elbőgöm magam... Ki akarok állni az igazamért de nem megy! Valakinek valami tipp? Nagyon hálás lennék érte!

2012. szept. 3. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
énis ilyen vagyok... nem birok veszekedni mert az idegességtől elsírom magam egyből, de azt se bírom ha más veszekszik körülöttem mert megijedek úgymond (elvált szülők, apám veszekedés közben rátámadt anyámra stb stb)
2012. szept. 3. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok csak nem sirok.

Nem bizok magamba es ha feketere azt mondjak feher nem veszekszek.

2012. szept. 3. 23:02
 3/10 A kérdező kommentje:
annyira szörnyű. ha mást látok veszekedni akkor meg feszült leszek és elkezdek nevetni de nem szándékosan csak egyszerűen ezt váltja ki belőlem
2012. szept. 3. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
én először elkezdek nevetni aztán sírok....nagyon bánt ha veszekednem kell valakivel mert akit szeretek soha nem veszekednék velük szerintem én ezért nem bírok veszekedni....
2012. szept. 4. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?:D

Én is ilyen voltam tiniként,a 20 éveim elején!

29 évesen bizony kiállok az igazamért,ha kell szembeszállok!:)

2012. szept. 4. 00:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is féltem veszekedni sajnos, és nekem is szüleim hatására alakult ez ki. Apa régen nagyon sokat piált, és minden estések voltak a veszekedések és akkor nagyon féltem :(

egészen 16 éves koromig nem is mertem veszekedni senkivel, ha velem veszekedtek úgyszintén elbőgtem magam, de aztán egyszer annyira elegem lett egy nagy vádaskodásból, hogy a suli közepén egyszer csak elkezdtem üvöltözni az illetővel de mint a nem normálisok. még én is meglepődtem:D

Na azóta simaügy mindig kiállok magamért.

2012. szept. 4. 07:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Most VESZEKEDNI nem tudsz, vagy VITATKOZNI!?!?!?!?

Mert a kettö egyáltalán nem ugyanaz!

Veszekedni csak primitiv emberek szeretnek, a vitatkozás viszont érvekröl szól, és nem hangeröröl.

2012. szept. 4. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Van,amikor tudok,van,amikor nem.Párommal is szoktunk vitatkozni,de valamiért mindig elsírom magam.
2012. szept. 4. 09:02
 9/10 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.A szüleimmel és az egész családi hátteremmel minden rendben van. Sőt , már arra is gondoltam hogy azért nem bírom a vitákat mert sosem hallottam vagy láttam ahogy a szüleim vitatkoznak.Ha testvéremmel valamin összekapunk anyukánk már rögtön közbe is szól hogy fejezzük be.A vitatkozás általában át szokott fajulni veszekedésbe azért használtam mind a két szót. Azért kicsit megnyugtat hogy nem csak én vagyok így ezzel. Már azt hittem hogy csak én vagyok ilyen furcsa...Jó lenne ha ki lehetne nőni ezt a problémát!
2012. szept. 4. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Az se jó, ami az ellenkezője, hogy egyszerűen nem bírom ha nem nekem van igazam, képes vagyok a végletekig is vitatkozni, ha nagyon erősködik a másik ember akkor nagyon fel tudom húzni magam :S És ez nem jó, mert sokszor elvesztem a fejem, és olyanokat vágok a másik fejéhez amiket már akkor megbánok. Régen én is ilyen voltam, de a sok negatív élettapasztalat változtatott ilyen vitatkozós-idegeskedős emberkévé.. Sokkal rosszabb volt mindenesetre mimózának lenni, most jobb érzés, ha valaki arcába vághatom az igazat. :DDD

20/L

2012. dec. 8. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!