Létezik olyan hogy nem tudok veszekedni?
En is ilyen vagyok csak nem sirok.
Nem bizok magamba es ha feketere azt mondjak feher nem veszekszek.
Hány éves vagy?:D
Én is ilyen voltam tiniként,a 20 éveim elején!
29 évesen bizony kiállok az igazamért,ha kell szembeszállok!:)
Én is féltem veszekedni sajnos, és nekem is szüleim hatására alakult ez ki. Apa régen nagyon sokat piált, és minden estések voltak a veszekedések és akkor nagyon féltem :(
egészen 16 éves koromig nem is mertem veszekedni senkivel, ha velem veszekedtek úgyszintén elbőgtem magam, de aztán egyszer annyira elegem lett egy nagy vádaskodásból, hogy a suli közepén egyszer csak elkezdtem üvöltözni az illetővel de mint a nem normálisok. még én is meglepődtem:D
Na azóta simaügy mindig kiállok magamért.
Most VESZEKEDNI nem tudsz, vagy VITATKOZNI!?!?!?!?
Mert a kettö egyáltalán nem ugyanaz!
Veszekedni csak primitiv emberek szeretnek, a vitatkozás viszont érvekröl szól, és nem hangeröröl.
Az se jó, ami az ellenkezője, hogy egyszerűen nem bírom ha nem nekem van igazam, képes vagyok a végletekig is vitatkozni, ha nagyon erősködik a másik ember akkor nagyon fel tudom húzni magam :S És ez nem jó, mert sokszor elvesztem a fejem, és olyanokat vágok a másik fejéhez amiket már akkor megbánok. Régen én is ilyen voltam, de a sok negatív élettapasztalat változtatott ilyen vitatkozós-idegeskedős emberkévé.. Sokkal rosszabb volt mindenesetre mimózának lenni, most jobb érzés, ha valaki arcába vághatom az igazat. :DDD
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!