Miért van az, hogy a cigány fiúk lassan jobban vonzanak, mint a magyarok?
"mért a TE nyakadon ki élősködik?"
Arany bogaram, ha már megkérdezted, leírom...
- a fizetésemből levont adókból és járulékokból többek között eltartja az állam a dolgozni lusta és buta emberek százezreit. Ők csak azért kapják a pénzt, mert vannak és szaporodnak, de az égvilágon semmit, egyetlen fityinget sem tesznek le a közös asztalra. Életerős és munkaképes fiatalokról beszélek, nem rokkantakról, gyerekekről, vagy idősekről. Ezt a pénzt gyakorlatilag kidobjuk az ablakon, pedig törleszthetnénk belőle az államadósságot, fejleszthetnénk az utakat, az egészségügyet, az oktatást, több maradna azoknak a nyugdíjasoknak, akik becsülettel ledolgoztak 3-4 évtizedet stb. Vagyis ez a tömeg egy hatalmas púp a hátunkon, kolonc a nyakunkban. Nem csupán nekem, neked is, hacsak nem vagy te is segilyke-jogosult.
- élősködnek még közvetlenebb módon is, ugyanis számtalanszor megloptak, és megkárosítottak már. Ellopták a biciklimet, leszedték a terményeket a kiskertünkből, összetörték az autóm szélvédőjét éjszaka, azután, hogy rájuk szóltam, mert a purdéjukat táncoltatták a kocsim tetején, és köpködték az ajtókat szotyolával.
- nem tudok tőlük nyugodtan pihenni, mert itt ordítanak az ablak alatt, és folyamatosan bömböltetik az idétlen, undorító zenéjüket. A nyílt utcán, a járdára, a ház fala mellett, meg bent a lépcsőházban végzik a dolgukat, förtelmes, orrfacsaró bűzt okozva.
- megfenyegettek többször is életveszélyesen...
- a környékünkön egyre nehezebb eladni a lakásokat, mert fehér ember nem akar idejönni. Tehát egyre többen lesznek a cigányok, a lakásárak pedig zuhannak. Az a lakás, amiért valamikor 7 millió forintot fizettem, örülhetek, ha most elmenne 5-ért. Csak ezen az egy tételen bukok miattuk 2 millió forintot!
Érted már? A fentieket európai ember nem műveli, ilyesmi egy tisztességes magyarok, németek, csehek stb. lakta településen nem fordulhatna elő, mert eszükbe nem jut autón táncolni, szotyolát köpködni, hőbörögni, tarhálni meg lopni. Ez mind az ázsiai etnikumra jellemző. Nem valók ide Európába, mert nem tudnak, nem is akarnak európai emberhez méltóan élni. Akkor mit keresnek itt? Miért nem mennek haza, ahonnan jöttek?
Megjegyzem, nem vagyok se jobbikos, sem rasszista, sőt... Kimondottan toleráns gondolkodású ember vagyok, de eljutottam odáig, hogy nagyon elegem van, mert nap, mint nap látom romba dőlni azt, amiért annyit dolgozom. Mindezt dologtalan, lusta csavargók miatt, akiknek semmi keresnivalója nem lenne itt. Egyelőre feszítik a húrt, de egyszer el fog pattanni, és akkor itt pokoli világ lesz. Ha majd elkezdik ütni és vinni őket, én nem fogok tenni semmit ellene. Maguknak köszönhetik, amit majd kapnak.
Tán, véletlenül rekesztették ki őket?
Teljesen jogosan, nézd mit mit csinálnak.
Nézd én paraszt vagyok és lopják a kukoricát, egész istállókat rabolnak ki, transzformátorokat mindent lopnak.
Városban nincs tapasztalatom.
Te mégis jogtalannak érzed? Teljesen jogos ,órákig lehetne beszélni miért.
Hány éves vagy?
ma 22:59
értem amit mondani szeretnél, nekem igazából 1 cigány ismerősöm van de az is sokkal kultúráltabb néhány magyarnál. dolgozik, egyedül neveli a gyerekeit, iskolái vannak, és 3x annyit keres mint az én szüleim és 3x akkora a háza mint amibe én élek.
én ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek, de ahogy látom jobb is, itt csak arról lett volna szó hogy a feketék jobban tetszenek nekem!!
Majd rájössz, hogy milyen egy emberek.
Lehet mellette sikkaszt.
Én paraszt vagyok a cigányok lopják a kukoricámat. Majd rájössz csak 15 évesen még ne állíts ilyeneket ,főleg hogy csak egyet ismersz , én 40 éves vagyok..
"franciaorszagbol ki rugdosni minket en is cigany vagyok es franciaorszagban elek magyar majmok"
Elég rossz a helyesírásod, a magyarokat lemajmozod akkor te mégis mit vársz ,hogy mit mondjunk hát mi is utálunk titeket, a másik ,hogy lehet olyan embercsoportokat szeretni aki k bármikor megkéselhetnek ,ellophatják mindenünket ,mert nektek cigányoknak lehet.
Érdekes lemajmozod a magyarokat, és mi tán ezért szeresünk téged, hogy rajtunk élősködsz a dolgozó népen?
Az eltartunk titeket, és ezt kapjuk ,hogy majmok vagyunk.
Hálátlan nép vagytok. Tudom,hogy ti cigányok mindent megtehetek, de azért nem kéne visszaélni vele.
Az milyen dolog ,hogy te nem dolgozol élősködsz, és utálsz minket,vered a magyarokat, ellenben azt várod ,hogy szeresünk?
És az milyen munka ,hogy ellopjátok a kukoricámat, mert nektek elvileg lehet?
Na erre válaszolj te ingyenélő!!
A másik ,kérdező 1 cigányt ismersz a többi nem ilyen, én ezt 40 éves paraszt fejjel mondom, hogy ezek bármit képesek veled megtenni. Majd rájössz ,hogy ha sok ilyennel találkozol. Tudod úgy könnyű mondani ,csak egyet, meg még nem loptak meg. Majd rájössz 20 évesen ,hogy gyűlölni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!