Miért van az, hogy a cigány fiúk lassan jobban vonzanak, mint a magyarok?
Figyelt kérdés
a normális, igényesekre gondolok....2013. jan. 3. 18:55
21/109 A kérdező kommentje:
Nem is értem *
2013. jan. 5. 13:11
22/109 anonim válasza:
Ez azért van mert tiszta lény vagy, a szíved halgatsz! Amúgy eben semmi különös nincs, mivel az ''asszimilálódott egyedek'' bármely,közkedvelt kreol népcsoportal fel veszik a versenyt! A cigányok ráadásul 1 misztikus nép, ráadásul olyan érdekesek, hogy pl: itt európába 600 év alatt sem tudta vagy értette meg senki kik is ők valójában. A mai napig semmit sem tudunk a cigányokról! Hihetettlen!! Az egész történelmük néhány feljegyzésből de túlnyomó részt csak az ellenük hozott törvényekből áll! A cigányok a szabadság utólsó bástyái!
23/109 anonim válasza:
Ha a szabadság azt jelenti, hogy 500 Ft-ért késelnek meg öregasszonyokat vagy téged a telefonodért és a népes családban a már sitten is ült bűnöző a példakép, akire felnéz a purgyé, hát legyen: a cigányok szabadok. Az állami törvények alól is igazán szabadnak érzik magukat.
Az ellenük hozott törvények meg egyenesen következtek sajátos "kultúrájukból" és a mások vagyontárgyi felé értelmezett felfogásukból.
24/109 anonim válasza:
bocs, vagyontárgyi = vagyontárgyai
25/109 anonim válasza:
"A cigányok a szabadság utólsó bástyái!"
Az utolsó prófétával együtt, mert írását olvasva magyarórára nem sűrűn járt be.
26/109 A kérdező kommentje:
hagyjátok abba egymás kritizálását légyszi most!!!
2013. jan. 6. 16:00
27/109 anonim válasza:
Nagyon elítélőek vagytok! Miért baj az hogy ha egy cigány fiú tetszik? Vannak köztük nagyon normálisak..azért mert azt nem mutatják a tévékben, hogy a magyarok miket csinálnak? Azért őket sem kell félteni..és nem mindegyikük sittes meg bukott..nem értem miért így kell hozzáálni a dolgokhoz. Én 14 éves lány vagyok és 8 éve kitűnő iskolaelső vagyok. Persze nem azt mondom hogy mindegyik rossz cigánnyal állj össze, csak ne a származás alapján ítéld, hanem ismerd meg.
29/109 A kérdező kommentje:
lehet hogy cigány viszont kitűnő tanuló, tehát nagyon okos, és ezért sokra fogja vinni az életben! lehet hogy többre mint te.
2013. jan. 6. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!