Miért van az, hogy a cigány fiúk lassan jobban vonzanak, mint a magyarok?
Figyelt kérdés
a normális, igényesekre gondolok....2013. jan. 3. 18:55
11/109 anonim válasza:
mert nagyon el vagy b.szva édesem. 1000 közül egy normális de kicsi az esélye hogy pont azt kifogod. és annak is meg lesznek a maga hátrányai, lásd az előbb leírtakat.
12/109 anonim válasza:
Ha megismersz egyet is,meg fog változni a véleményed.Amúgy meg fúj.
13/109 anonim válasza:
Azért van, mert egyre kevesebbet fürdesz az utóbbi időben...
14/109 anonim válasza:
Ha ennyire egzotikumra vágysz akkor majd megtapasztalatlanod azt is hogy milyen a cigány kultúra! Ha egyszer belépsz oda nincs többet kiugrási lehetőség!
15/109 anonim válasza:
Tényleg van jó. 1000-ből egy. Szerintem megy psicologushoz az ilyenre a választ az elmében kell keresni nem a neten
16/109 A kérdező kommentje:
azért nem gondolom hogy ekkora problem lenne... csak ilyen az ízlésem..
2013. jan. 4. 21:44
17/109 anonim válasza:
ásd el magad... ilyet magyar ember ne mondjon!!! szerintem ne mond magad magyarnak...
18/109 A kérdező kommentje:
jó... köszi,kedvesek vagytok.
2013. jan. 4. 22:34
19/109 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy ezt nevelik belétek már kiskorotok óta, hogy a barna bőr az igazi, csak a déli típusúak a férfiak. Ezt látjátok az amerikai filmekben, meg a plakátokon is. Meg ezért teszitek tönkre a bőrötöket az állandó szolizással.
20/109 A kérdező kommentje:
Én nem szolizok, és nem érdekelnek az amerikai filmek sem. Nem is h ez hogy jutott eszedbe
2013. jan. 5. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!