Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a cigány...

Miért van az, hogy a cigány fiúk lassan jobban vonzanak, mint a magyarok?

Figyelt kérdés
a normális, igényesekre gondolok....

2013. jan. 3. 18:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
55%

Kedves kérdező!

Szerinted miért van az, hogy némelyik iskolában, ahol nagy arányban vannak roma tanulók, már iskolarendőr kell?

Én tanárként sok roma gyereket tanítottam.

Előítélettel soha nem voltam velük szemben sem. Ugyanúgy segítek egy romának, mint egy magyarnak - mert ez beletartozik a foglalkozási körömbe.

De azt nem fogom soha hagyni, hogy az anyámat szidja, és elmondjon k.rvának, mert neki mindent szabad. Ezt pedig roma gyerek teszi, mert a jogaival tisztában van, de a kötelességeivel nincs.

Férjemet úgy fogtam vissza, hogy ne verje péppé egyiket, amikor a fülébe jutott, hogy viselkednek velem és munkatársaimmal.

Tanár vagyok, tanítom továbbra is a romákat. DE Isten óvjon meg tőlük mindenkit, én ezt mondom.

De önmagadtól senki nem tud megvédeni, ha saját vesztedbe rohansz.

2013. jún. 9. 23:09
 102/109 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: írsz nekem privátot??

Szeretnék veled beszélgetni erről. Nyugi nem kioktatni akarlak.

:)

2013. jún. 10. 19:04
 103/109 anonim válasza:
Szerintem azért szeretik nagyon a "Magyar" csajok a cigány pasikat,mert jól tudnak mórázni!
2013. júl. 11. 16:36
 104/109 anonim válasza:
Ne haragudjatok! Nagyon rossz ezeket a hozzászólásokat olvasni! Én elő példa vagyok. Roma párom van 12 éves korom óta. Évekig harcoltam a barátaimmal miatta, a közösség lenéző szempárjaival ahol élünk, az ocsmány pletykákkal, szúleimmel.. yMind hiába, együtt vagyunk, szeretjük egymást. Együtt élünk. Járt iskolába, van szakmája, dolgozik.. jó persze sok féle cigány van, de ő nem beszél csúnyán. Szüleim, családtagjaim egyenesen imádják. Németországban élünk már, és azt imádom az országban, hogy senki nem rasszista, nem mutogat ujjal és nem vesz a szájára. Ja, és úgy tervezem, hogy feleségül megyek hozzá, családot alapítunk. Ugyanolyan ember mint én, hatalmas szívvel! Barnább a bőre és már is általánosítják! Persze, van a cigányoknál is, magyaroknál is az a réteg aki a legalja.. De az ő családja is olyan mint az enyém, szeretnek engem is, ahogy a magyar nevelőapját, ahogy a magyar sógoromat is! Fáj, hogy mindenkit egyaránt lenéztek!!! Mellesleg én sem "cigányosodtam el", mivel nincs is olyan aalpár viselkedési forma amit átvehettem volna! Biztos meglepő számotokra, de az én párom sem különb a tieteknél, még ha barnább is a bőre!
2013. szept. 27. 01:42
 105/109 anonim ***** válasza:

"Németországban élünk már, és azt imádom az országban, hogy senki nem rasszista, nem mutogat ujjal és nem vesz a szájára."

Csak -mint egyébként magam is részben német- halkan megsúgom, hogy a német van olyan kultúrnép, illetve elég zárkózott, hogy ne üvöltse ki a világnak, mit gondol (ellentétben a cigányok többségével, már bocs). Már csak a 2. Világháború okozta trauma miatt sem. Nem fogja az orrára kötni senkinek, hogy mélységesen utálja és lenézi. Viszont olyan tróger koszfészek putrikat, mint ami Kassán, vagy Miskolcon van, nem látsz Németországban és nem is fogsz látni soha. Ők nem eresztik be a cigányokat, sokkal többre becsülik az országukat, környezetüket, amiért megdolgoztak, és ápolják.

2013. szept. 27. 17:48
 106/109 anonim válasza:
Hát ahány ember, annyi féle. Le lehet nézni, de halkan megsúgom abszolút nem érdekel! Mindenkinek vannak elöitéleteik, de minden ember más, és ahhoz megkell ismerni, hogy véleményt alkothassanak róla. Aki eddig megismerte a páromat kellemesen csalódott. Sajnálom azokat akik ennyire negatívak és zárkózottak, hogy nem merik megengedni magukat hogy egy sötétebb börü ember felé is nyissanak és meg sem adják azt az aprónyi esélyt sem, hogy megismerhessenek talán egy jó embert! Lehet én csak egy vagyok az ezerböl aki így gondolkodik, és rácáfoltok a soraimra rengetegen. De én ebben a témában jobb embernek találom magam! Nem voltam lenézö, nem különböztettem meg magam töle és lett egy nagyon boldog kapcsolatom immàr 6. éve.
2013. okt. 3. 13:37
 107/109 anonim ***** válasza:
Mert hülye vagy!
2015. febr. 10. 08:44
 108/109 anonim válasza:

A roma fiuk sokkal helyesebben a magyar paraszt fiúknál azért tetszenek jobban !!! Menőbbek , bátrabbak és nem sápadt a képük valószinüleg ez az oka !!!

Rasszistáknak mindent kivánok csak levegőt nem !!!!

2019. nov. 21. 23:49
 109/109 anonim ***** válasza:
A rasszizmust általában senki nem vállalja fel. Nyilván senki sem szereti a tolvajokat, késeseket, ezzel nincs is baj, még azzal sem, ha óvatos a romákkal, mert tagadhatatlan, hogy sok köztük az ilyen, de ha már kerek-perec elutasítás, kizárás áll fenn, önmagában a barna bőr ilyen indulatokat gerjeszt, akkor az már nem csak tapasztalatokon alapuló vélemény lesz, hanem előítélet, azaz rasszizmus. Óvatosnak lenni nem rasszizmus, de indulatosnak, mereven elutasítónak/a jót velük kapcsolatban teljesen kizárónak, az már igen.
2023. júl. 11. 00:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!