Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a cigány...

Miért van az, hogy a cigány fiúk lassan jobban vonzanak, mint a magyarok?

Figyelt kérdés
a normális, igényesekre gondolok....

2013. jan. 3. 18:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
38%

De a nagyja ilyen, majd ha 25 éves leszel akkor rájössz, milyenek ők. Sajnos még nem találkoztál velük,nincs véleményed róluk. Én inkább nem is írok,majd ha több élettapasztalatot szívod magadba akkor majd rájössz.

A videókról, remélem átjött ,hogy mennyit gyilkolnak ,ölnek, rabolnak, mindent visznek. Ezek a cigányok. Amit láttál a videóban, ilyen szinte mind, lop csal hazudik, én is ezt látom minden nap.

Hát akit még nem raboltak ki annak még nincs véleménye.

2013. febr. 4. 18:26
 92/109 anonim ***** válasza:
38%
Hagyjátok, ő ássa a saját sírját és már fél lábbal benne van 16 évesen.
2013. febr. 5. 18:37
 93/109 anonim ***** válasza:
42%
Majd az élet fájdalmasan megnevel a cigányok tekintetével, kár hogy fiatal korodban nem tapasztaltad meg őket. De majd rájössz ,ha nagyobbacska leszel.
2013. febr. 5. 20:07
 94/109 anonim ***** válasza:
38%

[link]

A fiaddal milyen érzés lesz majd fát hasogatni ami a másik

ember tetőszerkezetéből van ?

Ez is vicces?

Ha igen akkor menny hozzá egy cigányhoz legyen 20-40 gyereked aztán majd mindd mennek kocsmázni, lopni, verekedni, drogozni, drogot árulni, portyázni, beszólogatni, betörni mígnem az ő arcukat törik be.

2013. febr. 6. 14:45
 95/109 anonim válasza:
23%

Az a baj hogy előítélettel vagytok a cigányok iránt, pedig ugyan olyan emberek mint a magyarok, ha nem különbek...

Képzeljétek: Nem minden cigány lop, hazudik...

Viszont sok magyar tud mocskos szemét módjára viselkedni...

Magyar vagyok, szüleim mindig óvtak attól h cigányokkal barátkozzak, egyetemet végeztem, nem is egyet... Felnőtt koromra mégis, ahogy egyre több cigányt megismertem rájöttem hogy mennyire nem olyanok mint amilyennek gondoljuk őket. Jelenleg cigányok közt élek, és csakis cigány fiút tudnék magamnak elképzelni...

Ismerjétek meg őket, álljatok hozzájuk úgy mint bármely más emberhez, és akkor meglátjátok hogy nagyot tévedtetek!

2013. ápr. 10. 01:21
 96/109 glock21 ***** válasza:
55%
Szintén egyetemista cigányokat ismertél meg?
2013. ápr. 10. 05:59
 97/109 anonim ***** válasza:
19%

"Magyar vagyok, szüleim mindig óvtak attól h cigányokkal barátkozzak, egyetemet végeztem, nem is egyet... Felnőtt koromra mégis, ahogy egyre több cigányt megismertem rájöttem hogy mennyire nem olyanok mint amilyennek gondoljuk őket. Jelenleg cigányok közt élek, és csakis cigány fiút tudnék magamnak elképzelni... "

Ne haragudj, de kicsit a keresztény családokból származó iszlámra áttérő nők mentalitása tűnik át a hozzászólásodból. Ők tudnak fanatikusan átfordulni, érdekes módon férfiak közt sokkal ritkább az ilyen. A képlet: a szüleivel szemben lázadó kislány megtalálja azt a közeget, ahonnan szerinte a legjobban vissza tud vágni. Óvtak a cigányoktól? Megkapjátok: közéjük költözök... Ez a véleményem nekem, aki szintén több diplomás, és számos idegen nyelvet beszélek. Toleráns, humanista, szinte liberális szemléletű fiatal voltam egész életemben, de a lakótelep szépségei: a bokáig érő szotyola, az emberi vizelet, széklet a lépcsőházban, a járdákon, a sunyi, gyanúsan méregető tekintetek, az artikulálatlan, pokoli ordibálás, az autómat köpködő csürhe, a motorháztetőmön táncoló purdék, és az életveszélyes fenyegetések megtanítottak arra, hogyan kezeljem őket.

Nem. Soha nem ölnék embert. De ha majd egy szép napon viszik őket, és meglátom, ahogyan feltuszkolják őket egy teherautó platójára, én már nem fogok tenni semmit ellene. Hazamegyek, elmosolyodok és bontok majd egy hideg sört, és mosolyogva hajtom a párnámra a fejemet, gondolva azokra, akik baseball ütővel akarták szétverni a fejemet.

További sok sikert, mazsolázz a kávébarna legénykék közül :)

2013. ápr. 10. 17:44
 98/109 glock21 ***** válasza:
40%
Tökéletesen egyetértek.
2013. ápr. 10. 18:30
 99/109 anonim ***** válasza:
0%
A tapasztalatbol valo megallapitast nem nevezzuk itelkezesnek.
2013. ápr. 10. 20:17
 100/109 anonim válasza:
11%
A helyedbe kerülném, mint a szart! De ha bajt akarsz, akkor csak menny a fejed után...
2013. máj. 4. 19:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!