Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy fiú 13 éves, az anyukáj...

Ha egy fiú 13 éves, az anyukájával él, és elszokták fenekelni fakanállal ha valami rosszat tesz pl lóg a suliból, akkor tehet feljelentést? Vagy hova mehet az ügy érdekében?

Figyelt kérdés
hova kell ezzel fordulni?

2013. jan. 2. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
92%

Te én lassan 15 leszek, gimis vagyok, jó tanuló, jeles. De ha ekkora tahó lennék, hogy lógnék, meg igazgatói meg minden, én állnék oda anyám elé, hogy verjen belém tisztességet! Amúgy ilyenkor érzem úgy, hogy az iskolába is kéne hogy kapjon az ilyen tahó gyerek. Csak vannak olyan tahó tanárok is, akik aztán még így is pofozkodnak, meg elhordanak mindennek. De az arab országokba pl talpverés jár a késésért, lógásért.

Amúgy én örülnék olyan anyám lenne, aki figyel rám a te helyedbe. Ha meg 50 igazolatlant összegyűjtesz oda a családi pótlék. Ha egyedüli gyerek vagy is havi 12.000 Ft. Amúgy nincsenek tesóid? Mert gondolom nem csak te kaptál, hanem akkor ők is ha vannak.

Most pedig menj oda anyukádhoz, és mondd el neki, hogy sajnálod hogy bekavartál, de ne használja a fakanalat! Ennyi. Amúgy szerintem rád igazán rád fért az a pár segges. Lelki sérült nem lettél, csak talán kicsit értelmesebb. Amúgy ne mondd már, hogy 13 évesen az ciki, hogy pucin állsz anyád előtt. Ő szült meg... Igazán megérdemled te azt a nevelést, esetleg ha nem fakanállal, akkor válasszon mást. Akár kézzel, akár mással. De a legtutibb megoldás, hogy eljársz iskolába! Tudom, korán kell kelni, meg fárasztó, és nem gyűjtessz be igazgatóikat. Tudom ezt is nehéz, hisz már azért is adják, ha rád kell szólni...

Ami nem öl meg, az megerősít! :)

Amúgy kapsz még?

2013. márc. 10. 00:36
 62/62 anonim ***** válasza:
No mi lett a dolog vége?
2021. máj. 4. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!