Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy fiú 13 éves, az anyukáj...

Ha egy fiú 13 éves, az anyukájával él, és elszokták fenekelni fakanállal ha valami rosszat tesz pl lóg a suliból, akkor tehet feljelentést? Vagy hova mehet az ügy érdekében?

Figyelt kérdés
hova kell ezzel fordulni?

2013. jan. 2. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 mustafa33 ***** válasza:
helyesbítek. te fogod őket.
2013. jan. 5. 23:57
 32/62 A kérdező kommentje:
miért mennék javítóba? max másik szülőhözt.
2013. jan. 6. 00:06
 33/62 A kérdező kommentje:
egyébként meg ájj már le, mert már nem azét de miért simogatnék én más fiút?
2013. jan. 6. 00:07
 34/62 anonim ***** válasza:
94%
Ember feldobtad a a napom meg ha csak 50 perce megy is. Remelem olyan szulokhoz kerulsz ahol az egyik fel pek. :D A peklapat nagyon sokoldalu eszkoz.
2013. jan. 6. 00:54
 35/62 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon kevés nevelőszülő van,akik meg vannak azoknak a kissebbik része tündéri és bájos. Meg egyébként is, nem gondolod,hogy az új anyukád egy hét után ha nem hamarabb visszaküldene a gyerekotthonba?

Mármint ritkán vágyik bárki is egy sötét idiótára...

2013. jan. 6. 01:09
 36/62 mustafa33 ***** válasza:
miért? hadd ne magyarázzam. egyébbként meg a szülő az nem úgy van, hogy van egy csomó és a gyerek válogat, ha nem tetszik visszaadja és újat kér. Vagy téged a gólya hozott?
2013. jan. 6. 01:29
 37/62 mustafa33 ***** válasza:
Én egy tanyára adnálak, ahol nem muszáj iskolába menni, mert messze van és hányhatod a ganét a háromszáz disznó alól vasvellával, még a fültágítód is kiesne jódolgodban.
2013. jan. 6. 01:32
 38/62 anonim ***** válasza:
90%
Most mit magyaráztok neki? Úgyse érti meg, attól ezerszer hülyébb. Ha elmegy a gyámhatóságra, hát menjen, jól teszi, legalább az anyjának is könnyebb lesz nélküle.
2013. jan. 6. 09:37
 39/62 A kérdező kommentje:

Bementem végül a nevelésibe, és egy nagyon kedves néni segített nekem. kijöttek ellenőrizni, meg anyukámat is leoltották, és azóta nem mer anyukám hozzámérni. és ez jó. csak gondoltam megírom. am eléggé szarul vok. tüszős mandulagyulladással fekszek:( nah csak gondoltam megírom mi volt.

halihó.

2013. jan. 23. 08:03
 40/62 anonim ***** válasza:
89%

És ki ápol? Anyukád? Akire rávitted a gyámügyeseket?

Azt is elmesélted nekik, hogy azért kapsz ki, mert nem lehet veled bírni? A lógásokról, igazgatóiról is meséltél? Ugye nem?

Ezzel azt érték el, hogy te azt gondolod, neked van igazad, és most már minden el lesz neked nézve.

Ez pedig egyenes út a bűnözés felé. Gratulálok a gyámhatóságnak, egyébként nem is vártam tőlük mást.

Én nem téged sajnállak, hanem szegény anyukádat.

Te már leírtad magad.

2013. jan. 23. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!