Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy fiú 13 éves, az anyukáj...

Ha egy fiú 13 éves, az anyukájával él, és elszokták fenekelni fakanállal ha valami rosszat tesz pl lóg a suliból, akkor tehet feljelentést? Vagy hova mehet az ügy érdekében?

Figyelt kérdés
hova kell ezzel fordulni?

2013. jan. 2. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
akkor ilyen vok sajna. így jobb?
2013. jan. 25. 14:21
 52/62 A kérdező kommentje:
egyébként nem tom hogy tudjátok pártolni a verést, amikor rohadtul fáj... és am törvénytelen is.
2013. jan. 25. 14:22
 53/62 anonim ***** válasza:
64%

"egyébként nem tom hogy tudjátok pártolni a verést, amikor rohadtul fáj... és am törvénytelen is."

Nem hiszem, hogy édesanyád rögtön az első alkalom után rögtön elvert. Amúgy amíg nem volt törvénytelen, addig is generációk nőttek fel. Persze jó érzésű ember akkoriban sem verte félholtra a gyerekét, és veled se az történik.

Az egyik hozzászóló írta, hogy az apja eltörte a vállát. Na ahhoz mit szólnál?

És igen, aki nem tanul, nem lesz szakmája, nem tud és nem fog elhelyezkedni, így aztán a csövezésen meg a bűnözésen kívül nem sok lehetőség marad.

Amúgy meg lehet, hogy 120 kilós csupa izom cigógyerek már nem fog verni, mert csak lefog, és annyi volt.

2013. jan. 25. 14:39
 54/62 A kérdező kommentje:
azért sokan érvényesültek már pl médiában. pl csomó gyokér megél a semmiből. am nem hiszem hogy én a sitten fogok kikötni. már nem zért de ezt csak mondogatják. am meg mondom szívesen lennék doktor pl de nem tudok, mert tényleg nem visz rá valami hogy bejárjak suliba. Most lehet aszondani hogyí persze ezért vert el muterom, lehet igaz is, de azért a verés az elégé durva. nem tudod mennyire fáj az... am meg ha eltörték volna a vállamat akkor a nevelésis néni azonnal elválasztott volna anyukámtól ez tuti....
2013. jan. 25. 15:03
 55/62 anonim ***** válasza:
94%

Ahhoz, hogy bekerülj a médiába, kapcsolatok kellenek, mert manapság a tehetség már nem elég. De arra azért számíts, hogy egy ilyen kis önző, beképzelt s.ggfejnek nem sokan fogják azt mondani, hogy persze, szívesen segítek.

Meg azért mondjuk az sem igaz, hogy ha fakanállal elvernek, az annyira fáj. Nem tudom, mi lenne veled, ha valami tényleg igazán nagy bajod lenne, azt hogy bírnád ki, ha ez neked ennyire fáj?

És hiába erősködsz (bár látom, hogy mi is), igenis te és CSAKIS TE VAGY A HIBÁS, amiért anyád így bánik veled. És ugyan nem vert a kezdetektől fogva -akármit is állítasz, eben biztos vagyok- de tegyük fel, hogy mégis így tett volna. Nem lett volna helyes, bár bevallom őszintén, ha a saját gyerekem lógna az iskolából, nekem is az lenne az első, hogy kap két ötöst, még úgy is, hogy ellenzem a verést. De igaz, hogy nem helyes. DE! Anyád megszült, ápolt, mikor beteg voltál, kiállt melletted, segített, gondoskodott rólad (ha picit otthon vagy a magyar nyelvben, rájössz, hogy úgy is írhattam volna, hogy nevelt, de nem tettem, mert egy nevelhetetlen kis k.csög vagy), etetett, ruházott, házat, ágyat biztosított neked, van számítógéped, interneted, ahol felb.szhatod a válaszolók agyát, és gondolom ezen kívül még sok minden másod is. És te ezt úgy "hálálod" meg, hogy lógsz az iskolából, szemtelen, szófogadatlan, az életről mit sem tudó kis hülye vagy, és amit mindezért JOGOSAN kapsz, azért még fel is jelented anyádat. Komolyan, szégyellem, hogy ebben a világban vagyok fiatal.

16/L (Csak, hogy tudd, nem egy megsértődött anyuka írta, hanem egy kortársad, aki tud egy kicsit gondolkodni. Talán azért, mert jár iskolába...)

2013. jan. 25. 15:45
 56/62 A kérdező kommentje:

Téged az iskolában tanítottak meg gondolkodni? :D

amúgy lehet igazság benne, hogy megérdemeltem. egyébként a csupasz fenekemre kaptam, és hidd el, ha nagyon erősen ütik a fakanállal eléggé csúnya lesz. és igen, rohadtul fáj. és am lehet hogy tényleg az volt az, ami használt nekem.... de te tök hülye vagy.

2013. jan. 25. 17:51
 57/62 anonim ***** válasza:
90%

Oké, én tök hülye vagyok, de akkor te mi?

És igen, az iskolában gondolkodni is tanítanak, de minek mondjam neked, hiszen azt sem tudod, hogy hogy néz ki belülről, nem még azt, hogy mit csinálnak ott.

2013. jan. 26. 12:55
 58/62 anonim ***** válasza:
69%
Ja, és használt neked? Miért, megváltoztál?
2013. jan. 26. 12:56
 59/62 A kérdező kommentje:
ha valakit gondolkodni tanítani kell, ott baj van ;)
2013. jan. 26. 20:42
 60/62 anonim ***** válasza:
78%
Te sem tudsz gondolkodni, akkor belátnád, hogy hülye vagy.
2013. jan. 27. 10:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!