Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy fiú 13 éves, az anyukáj...

Ha egy fiú 13 éves, az anyukájával él, és elszokták fenekelni fakanállal ha valami rosszat tesz pl lóg a suliból, akkor tehet feljelentést? Vagy hova mehet az ügy érdekében?

Figyelt kérdés
hova kell ezzel fordulni?

2013. jan. 2. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
76%

Fejét? Fakanállal?

Szívlapáttal...ettől hülyébb már nem lehet.

Majd a gyámügy elintézi neki. Kár szót pazarolni rá.

2013. jan. 2. 22:31
 22/62 anonim ***** válasza:
95%

És szerinted mi lesz a gyámhatóságnál.

Megdicsérnek, hogy de jól teszed, hogy nem jársz iskolába?

Azt hiszed a szüleidet megbüntetik?

Nem fogják! De te intézetbe kerülhetsz, ha nem bírnak veled a szüleid.

2013. jan. 2. 22:33
 23/62 A kérdező kommentje:
hüje vagy, már tudom hogy magyarországon bűnenk számít a gyerekverés szal megbüntethetik....
2013. jan. 2. 22:35
 24/62 anonim ***** válasza:
96%

Osztan a hejjesírást ki fogja megtanúúlni?

Utolsó kommentednhél mennyi hiba volt?

SOOOOK!

2013. jan. 2. 22:44
 25/62 anonim ***** válasza:
94%

Inkább írni tanulj meg rendesen, aztán menj gyámhatóságra anyukádat feljelenteni. A helyesírás pl.nem számít bűnnek.

Pl. tiszteld meg hazánkat azzal, hogy nagybetűvel írod.

És mutass tiszteletet édesanyád iránt.

Egyébként egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nem fognak megdicsérni azért, hogy lógsz a suliból.

2013. jan. 2. 22:47
 26/62 anonim ***** válasza:
96%
Ahelyett, hogy pattogsz, mert anyád nevelni próbál, járj iskolába, tanulj meg normálisan írni, fogalmazni lógás, meg a következményeként fellépő bukdácsolás helyett. Azt hiszed, egy árvaházban fenékig tejfel az élet? A kutya rád se b@szik, egyik nevelőszülőtől lökdösnek a másikig, nagyon kevés normális van, nem mellesleg egy nagyon hosszú és kellemetlen procedúra elé nézel. Sokan élünk börtönben a saját otthonunkban, sokan és sok mindent nyelünk le, én még akkor sem mertem lépni, mikor fater eltörte a vállam, mert rettegtem, hogy anyámon csattan az ostor. Ez egy olyan játék, amit lehet ésszel játszani, ha nem akarsz jót magadnak, nem kell ésszel játszani, és vagy erőssé tesz, vagy beleroppan az ember.
2013. jan. 3. 03:15
 27/62 anonim ***** válasza:
93%
Remelem arra is van terved, hogy majd a nevelő otthonban hogy veled meg magad.....
2013. jan. 3. 06:15
 28/62 anonim ***** válasza:

Nem tudom nevessek-e vagy sírjak rajtad.

Még ha mondjuk szöges szíjjal vernének, vagy cigicsikkeket nyomnának el az érzékenyebb pontjaidon és minden ok nélkül, meg alkoholisták lennének a szüleid, ráadásul nemi erőszak áldozata is lennél, akkor azt mondom megértelek.

De így? Sajnálom ezt a szegény világot, hogy egyszer ilyenek fogják irányítani mint te.

2013. jan. 3. 11:10
 29/62 A kérdező kommentje:
végül nem mentem be de most megfogom hétfőn tenni tényleg. elegem van. ma elkezdett velem veszekedni, hogy már megint kaptam egy igazgatóit pénteken, merthogy felhívta az a hüje tanár... aztán én meg megmondtam hogy ha hozzám ér, akkor feljelentem. de nem érdekelte, és megint elvert, de most még fálydalmasabban mint máskor....:( és most készítettem egy képet arról mi történt velem, és ezt megfogom mutatni a nevelésiben hétfőn. Elegem van. most vééége.
2013. jan. 5. 23:47
 30/62 mustafa33 ***** válasza:
92%
Ne búsúlj, a javítóban úgyis simogatni fognak. A nagyobbak (ha elég lányosan nézel ki).
2013. jan. 5. 23:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!