Párom apukája meghalt. Nekem nem valami jó a kapcsolatom a családjával. Most szeretné, ha vele tartanék én is mikor hazamegy, hogy egy kicsit anyukájával és testvéreivel legyen. Mit tegyek?
Mivel a párodnak szüksége van rád ebben a nehéz időszakban, mindenképpen menj, és támogasd!
A család most tuti nem azon fog kattogni, hogy ottvagy, most a legkisebb gondjuk is nagyobb ennél.
És még az is lehet hogy pont emiatt fogják átértékelni az eddigieket, és megszeretni. Ha látják hogy ottvagy a bajban is.
Menj csak el.Párodnak szüksége van Rád, a család most nem fog macerálni, és lehet, mert ott voltál a bajba, ezután nem is fognak..
Tedd hasznossá ott magad..Sok gond van egy temetés intézésével,és a családnak is kell a segítség.
Mindenképpen menj vele, és állj mellette - a valóságban is meg képletesen is. Ha a család elutasitó veled, akkor ne foglalkozz vele, hanem a parodra gondolj és öt támogasd.
De azért röviden leirom a mi történetünket egy hasonló esetben.
Az anyósom kezdettöl nem fogadott el, és a férjem többi családtagja sem, éppen ömiatta. Amikor anyósom hirtelen meghalt, akkor a férjem kért, hogy menjek vele, és segitsek neki - és mivel láttam, hogy neki szüksege van rám, mentem. Ott sokat segitettem neki is, meg a családnak is az ügyintézésekben - mert ök nem ismerték ki magukat sok mindenben. A temetés után megköszönték, és azt hittem, ezzel le van a dolog zárva. Meglepetésemre valamivel késöbb megkerestek, újfent megköszönték a segitségemet, és kértek, hogy ezentúl ne szakitsok meg a kapcsolatot, mert belátták, hogy anyósom véleménye rólam nem reális volt. Azóta elég sok év telt el, de a kapcsolat a férjem családjával kimondottan jó, és ez neki is nagy megkönnyebbülés.
Szerintem is menj vele!
Ő szeretné, ha ott lennél, a család is látni fogja, ha baj van, (mindegy mi volt korábban), ott vagy és segítel.
Valóban, tedd magad hasznossá ott, főzz, mosogass, segíts amiben tudsz, végy le a vállukról most olyan terhet, amit át tudsz tőlük vállalni.
Nem utolsó sorban pedig érezzék, hogy velük érzel!
Párod családja gyászol, nem azzal lesznek elfoglalva, hogy piszkáljanak.
Menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!