Párom apukája meghalt. Nekem nem valami jó a kapcsolatom a családjával. Most szeretné, ha vele tartanék én is mikor hazamegy, hogy egy kicsit anyukájával és testvéreivel legyen. Mit tegyek?
"Félre kell tenni a korábbi sérelmeket és elmenni a pároddal az édesanyjáékhoz. Az is előfordulhat, hogy éppen ettől a mozzanattól javulni fog a kapcsolatod leendő anyósoddal. A haragot felejtsd el!"
Ki az a kedves, szerencsétlen tahó, aki ezt 33%-ra lepontozta? Sok itt az idegbeteg, gonosz, irigy hozzászló!
Így ahogy írod kedves utolsó! Idegbeteg, meg rosszindulat, meg ahogy én mondom sötét lélek, és hasonló.
A tieddel azonos tartalmú hozzászólásom most kivételesen 70 %-os lett!, de ez is vagy csoda, vagy egyelőre elkerülte a lepontozó figyelmét! :)))
De ne háborogj, nem éri meg!
Másik témakörben, amikor ugyanígy felháborodtam, valaki hozzászólt, de csak annyit:
"A lepontozás és a miatta való felháborodás = szélvihar a biliben!"
(Bár kíváncsi lennék, ha őt pontoznák le zsinórban, akkor is ugyanez lenne-e a véleménye?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!