Párom apukája meghalt. Nekem nem valami jó a kapcsolatom a családjával. Most szeretné, ha vele tartanék én is mikor hazamegy, hogy egy kicsit anyukájával és testvéreivel legyen. Mit tegyek?
Persze, ha ennyire akarja, menj vele. de nem feltétlenül fog jól elsülni. Apuka halt meg, anyuka él. különösen akkor lehet probléma, ha alapjában véve anyuka volt veled ellenséges. Mivel most szomorú is, tök jó hogy lesz egy bűnbak. nem mindenki értékeli azt, hogy vele vagy a bajban, és lehet hogy nem is annak fogja felfogni. Ha eleve irritálod, most még inkább fogod. Sajnos ez van.
Szóval akkor menj el, ha az esetleges sértéseket szó nélkül le tudod nyelni. Ha nem, akkor ne menj. Mert most van az a pillanat amikor nem szabad visszaszólni. maximum kibírod azt a pár napod és utána megmondod a párodnak, hogy soha többet nem mész.
Hát, nem tudom mit írjak, mert nem ismerem a helyzeteteket mélyebben, nem tudom milyen volt a házastársi kapcsolatuk. Én elmentem, de az egész nap arról szólt, hogy miben vagyok, milyen mozdulatokat csinálok, mikor nézek a páromra...
Szóval. Családja válogatja. Persze nem is kell írnom, hogy anyuka maradt életben....
Szerintem is, most ne a korábbi sérelmekkel és egyebekkel légy elfoglalva. Egy ember mehalt, a család gyászol.
Te nem sajnálod, te nem szeretnéd az utolsó útjára elkisérni?
Mégiscsak a férjed édesapja volt!
Ha pusztán a legönzőbb szempontokat nézem, vagyis a piszkálódást: nos ha nem mész el, ha kívülmaradsz az egészen, akkor 100000%, hogy azt soha nem felejtik el neked.
Mindemellet az eddigi válaszoknak is igaza van: párod mellett a helyed, ha komolyan gondolod a kapcsolatot (és feltételezem, igen, hiszen eljegyeztétek egymást), akkor tetszik vagy sem, nem húzhatod ki magad ebből.
Menj a pároddal. Abban meg biztos lehetsz, hogy a családja nem fog megjegyzést tenni rád, függetlenül attól, hogy van-e velük vitád vagy nincs.
Páromnak ma 1 éve, hogy meghalt az apukája. Ha azt kérte volna tőlem, amit a párod tőled, nem érdekelt volna milyen a viszonyom a rokonaival, mentem volna. Legyél a párod mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!