Ha egy fiú 13 éves, az anyukájával él, és elszokták fenekelni fakanállal ha valami rosszat tesz pl lóg a suliból, akkor tehet feljelentést? Vagy hova mehet az ügy érdekében?
Iskolaköteles vagy. Magadtól is kéne tudnod, suliban a helyed. Lógsz a suliból, és még Te akarsz feljelentést?
Ne lógj, probléma megoldva.
Kötelességek is vannak ám a világon, nem csak jogok.
Vagy cigány vagy?
tényleg nem tudom,mert én 13 évesen minden reggel suliba mentem és nem a parkba vagy istentudja hova
járj iskolába, ha lógni akarsz akkor meg kérj orvosi igazolást
de a lógással anyudat is és saját magad is bajbakevered
nem lógsz nincs terror ha másképp nm lehet iskolába tuszkolni akkor miért csodálkozol...
gondolj bele a szüleidnek is milyen terror lehet hogy azt várják mikor kell évet ismételned, vagy nekik helyetted börtönbe menni....
viselkedj jól és ők is jól fognak veled ez egy adok kapok játék....
Fordulj a gyámhatósághoz. Mondd el nekik, hogy nem szoktál iskolába járni és ezt otthon rossz néven veszik.
Remélem bedugnak egy javító-nevelő intézetbe és ott majd rájössz, hogy a szüleid csak jót akarnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!