Segítség! A barátnőm fogszabályzót kapott és nem tud megnyugodni miatta! Mivel tudom megnyugtatni? Ti mit tapasztaltatok mikor a környezetekben élők megtudták?
Nem ciki, nyugodjon meg. Nekem is volt középiskolában, soha senki nem csúfolt miatta. Miért is tették volna... Kb. úgy reagáltak:
-Nahát, kaptál fogszabit?
-Igen!
-És milyen érzés, én is gondolkodtam már rajta stb.
Viszont amikor levették, volt akinek fel sem tűnt hirtelen, annyira megszoktuk. A végeredmény pedig kimondhatatlanul jó érzés lesz!!!
Én szerettem:) Néha még hiányzik is, és ha meglátok egy fogszabist, irígykedek, hogy de jó, neki még mindig van, és milyen kis bájos vele... Lehet mindenféle színű gumit kérni rá, meg minden, tök menő:D Van, aki felrakatja csak úgy divatból, mert tetszik neki...
De még ha nem is szereti, a következménye nagyon szép lesz! Nekem még a tanárok is megjegyezték, hogy milyen gyönyörű a mosolyom és a fogaim milyen szépek így, és van egy ismerősünk, akivel ritkán találkozok, ő is minden alkalommal megjegyzi, hogy milyen szép:) Szóval viselje büszkén, mert hatalmas divat most, és én nem láttam még olyat, akinek nem állt jól:) Mosolyogjon bátran, mert ha motyog akkor tényleg nagyon gáz.
Köszönöm mindenkinek!! persze kicsit nehezen fogadta a véleményeket, mert mindenki csak azt mondta hogy nem lesz baj ő meg szerintem azt várta hogy azt fogjátok mondani: Ne is mutasd meg senkinek mert különben kinyírnak!
Most már jobban van. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!