Nők! Ti is tapasztaltátok már ezt? Tovább lent.
Ez nagyon is igaz :D
Nem egy pasit ismerek, aki /ha felgyógyult az asszony/ tüneteket produkál. És nem elkapta a betegséget :) Szerintem csak egy kis figyelemre, törődésre vágynak.
Az apám az ellenkezője a férjem viszont ilyen. :-/
Itthon majd megpusztulok, de segítségem nincs. Lázas betegen viszem a háztartást, köhögök tüsszögök, alig látok. Ráadásul a 20 hónapos kislányunkat is el kell látnom. Aki valószínűleg el fogja tőlem kapni, mert senkire nem tudom bízni és nemhogy egy hétig, egy napig sem bírja ki nélkülem.
Erre este megjegyzi ő milyen rosszul van, mert mintha kaparna egy kicsit a torka. Majd elheveredett és előadta a nagy halált, ami addig tartott, amíg a szemetet is le nem vittem. (ennyit kellett volna csak megtennie).
Utána már fickándozott, gépezett, meg még szexelni is akart...megjegyzem ennek örültem volna, ha épp nem fuldoklási rohamaim lennének és nem folyna a taknyom-nyálam egybe, és nem rázna a hideg.
Nálunk is ugyanez van, mint a 17.50-es válaszolónál!
Mondjuk a páromat nem kell ápolgatni, de a saját rosszullétére hivatkozva nem volt hajlandó semmiben segíteni, pedig olyan szarul voltam, hogy szinte állni sem tudtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!