Hisztek abban vagy tapasztaltátok már, hogy létezik kabalapasi?
Nekem a párom a "kabalapasim" de nem azért mert utána megyek férjez, hanem mert hozzá:D
Amúgy én nem hiszek az ilyesmiben:P
De véletlenek azért vannak:D
Igen,a film erről szól,amit elmeséltem.Mikor összejöttem az exemmel és közölte,hogy ő a kabalapasi,először nem is értettem,hogy miről beszél.Megnéztük együtt a filmet és amiket elmesélt az életéből valóban vele is ez történt.Kivéve az elátkozó részt,őt nem átkozták el,nem tudja miért történik mindez vele.5 lánnyal volt elöttem kapcsolata és mindegyik vagy házasságban élt vagy jegyben járt akkor valakivel.Nem tartottam olyan hűűű,de érdekes statisztikának,igazából magamban jót nevettem,hogy mikben nem hisz és úgy voltam vele,hogy majd én bebizonyítom neki,hogy én vagyok a kivétel.Persze ez másfél év alatt elfelejtődött és végül szétmentünk.Csak most az eljegyzésemkor ugrott be ez az emlék és kirázott a hideg,hogy ez velem is megtörtént,ami az exeivel és továbbra is kabalapasinak érezheti magát.Remélem nem tudja meg soha,hogy férjhez megyek,mert lassan a kardjába dől,hogy mennyire igaz is rá ez a kabalapasiság.
Köszönöm a válaszaitokat,reméltem,hogy senki nem hülyéz le és valóban,biztosan véletlenek sorozata csak épp kezd ijesztő lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!