Az egypetéjű fiúikreknek, akik már felnőtt férfiak ugyanolyan típusú nő tetszik meg? Miket tapasztaltatok?
A fiaim egypetéjűek..19 évesek..Csak azért tudod megkülönböztetni őket mert más a hajuk,és más divatot képviselnek.Ahogy a stílusuk is különbözik,így a lányokhoz való viszonyuk is..
Az egyik fiam például oda van a sportos,természetes szépségű lányokért.Szerinte a barna hajú lányok a legszebbek..Nála fontos,hogy a lány a sportos külső mellett intelligenciával és okossággal is legyen megáldva..Magyarul nem jönnek be neki a divatmajmoló tucatlányok..
Ez az egy amiben megegyeznek,hogy a másik fiamnak sem jönnek be a tucat lányok akik a sminkjükkel vannak elfoglalva..De a másik fiam inkább a szőke lányokat tartja szépnek,és az olyanokat akiken van mit fogni..Nála fontos,hogy legyen a lánynak igazi nőies alakja..Ezért neki bejönnek a húsi lányok,akik nem kövérek,csak mindenük megvan...Ő inkább a vidám lányokat kedveli ,aki ugyanúgy benne van minden jó szórakozásban..Eddig még egyszer sem volt hasonló típusú barátnőjük..
Nem, sőőőt! Van olyan egypetéjű fiú ikerpár akinél az egyik fél meleg.
Attól még, hogy egypetéjű ikrek, még két különböző személyiségek mindketten.
köszönöm a válaszokat!
de azért a legtöbb egypetéjű ikerpárnak azonos valamelyest a személyisége, nem?
én eddig nem tapasztaltam olyan óriási nagy eltérést.
ezért gondoltam, hogy hasonló típusú lány tetszhet nekik.
A szomszéd lánynak, egy ikerpárral van viszonya.
(Csak onnan lehet megkülönböztetni őket,
hogy más színű az autójuk.)
Egyik éjjel az egyik autó,
másik éjjel a másik autó parkol reggelig a nő háza előtt.
Gondolom hogy nekik így a jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!