Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lennék emiatt homofób,...

Miért lennék emiatt homofób, és miért gyűlölném emiatt a melegeket?

Figyelt kérdés

Ne mtartom magam homofóbnak! Nem gyűlölöm a melegeket!

Van pár dolog amiben viszont nem értek egyet néhány meleggel és amik elvi dolgok nálam!

Éspedig:

Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell, ez a természetes és egészséges család alapja, éa gyermeknek ez szükséges az egészséges testi/lelki fejlődéshez.

Nem támogatom a pozitív diszkriminációt és a megkülönböztetést. Ne legyenek meleg flvonulások, mert obszcén, provokatív, és csak feszültséget kelt, és ráadásul a kultúrált és a töbséggel harmónikus együttélésre törekedő melegeknek is ártanak ezzel!

Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! Miért nem jó nekik a heterókakl együtt, miért kell ezzel is a különbségeket mélyíteni?

A házasságot mint ahogy a mai formájában létezik a nő és férfi között, ne köthessék meg a melegek. Ne létezhessenek meleg házaspárok, mert a házaspár fogalma nőt és férfit takar, és takart már több ezer éve is, és ez a normális, miért tévedett volna az emberiség több ezer éven át, é miért lennénk most okosabbak mint az őseink? (véleményem szerint butábbak vagyunk most mint a múltban)

Nagyjából ezek a dolgok azok amikben nem értek egyet a legtöbb meleggel. Más dologban nem zavar semm ivelük kapcsolatban és ahogy artam nem utálom őket, nem akarom bántani őket, sem kiközösíteni sem eltűntetni sem semmi ilyesmit, éljenek nyugodtan békességben a többi emberrel.

Ha így gondolkodom miért vagyok szerintük homofób meg gyülőlködő meg primitív meg sötét meg még számos negatív jelzőt is felsorolhatnék mait itt kapok és kapnak a hozzám hasonló véleménynel élő válaszolók?

Köszönöm a válaszokat!

Nemet, kort és szexuális irányultságot is írhat aki szeretne, és kérem a veszekedést az obszcén és trágár kifejezéseket mellőzzétek, és a gyűlölködést is! Kultúrált és normális hozzászólásokat várnék, mert én is kultúráltan kérdeztem!

2012. dec. 24. 00:16
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/367 anonim ***** válasza:
52%
A házasság az nem egy szolgáltatás, hanem a társadalom alapkövét jelentő intézmény, amelyet éppen tőled védünk. Én is fizetek adót, és cserébe elvárom az államtól, hogy védje meg a többségi társadalom alapértékeit és az ezeket megtestesítő intézményeket. Az iskolarendszert sem számoljuk fel csak azért, mert pár adófizető ezt akarja.
2013. jan. 8. 18:07
 222/367 anonim ***** válasza:
21%

18:07

Nem is tudtam, hogy ennyire félelmetes vagyok. :)))

Tipikus bérrettegő.

Ez egy idióta kifogás. Semmi köze a valósághoz. Ha annyira félted a házasság intézményét, akkor tiltasd be a válást.

Adót fizetek, amiért cserébe szolgáltatást várok. Nem vagyok a Vöröskereszt. A pénzem nem adomány, te ingyenélő!!!

2013. jan. 8. 18:18
 223/367 anonim ***** válasza:
23%
Azzal, hogy diszkriminálsz másokat, ártasz másoknak, jogokat veszel el tőlük, még nem védesz meg semmit. Aljas duma. Engem ki véd meg? Én is itt élek, nem csak te!!!
2013. jan. 8. 18:20
 224/367 anonim ***** válasza:
52%
Én megvédelek, de pontosan mitől is??! Senki nem diszkriminál téged.
2013. jan. 8. 18:29
 225/367 anonim ***** válasza:
100%
Az adófizetést nem értem hogy jön ide.
2013. jan. 8. 18:34
 226/367 anonim ***** válasza:
77%

10 érv a melegházasság ellen:

01) A melegség nem természetes. Egy igaz ember visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondicionálás.

02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas emberek társaságában magasabbak leszünk.

03) A melegházasság legalizálása ajtót nyit majd mindenféle őrült viselkedés előtt. Az emberek még a házikedvenceikkel is össze akarnak majd házasodni, mert egy kutya emberi jogokkal rendelkezik, és alá tudja írni a házassági szerződést.

04) A hetero házasság régóta létezik, és egyáltalán nem változott azóta; a nő még mindig tulajdon, a feketék nem házasodhatnak fehérrel, és a válás törvénytelen.

05) Ha a melegházasság megengedett lenne, az a hetero házasság jelentőségét csökkentené; Britney Spears 55 órás, "csak buliból" köttetett házasságának szentsége romba dőlne.

06) A hetero házasság indokolt, mert gyermekek születnek belőle. A meleg, vagy terméketlen pároknak, és az öregeknek nem szabadna házasodniuk, mert az árvaházaink még nincsenek tele, és a világnak több gyerekre van szüksége.

07) Nyilvánvalóan a meleg szülők gyereke is meleg lesz, ahogyan a hetero szülők csak hetero gyereket nevelnek.

08) A melegházasságot nem támogatják a vallások. A miénkhez hasonló teokráciában egyetlen vallás értékrendje követendő az egész országban. Ezért van csak egyetlen vallás hazánkban.

09) Egy gyerek sikeres felneveléséhez szükség van egy férfi és egy női szerepmodellre. Társadalmunk ezért kifejezetten tiltja az egyedülálló szülőknek a gyereknevelést.

10) A melegházasság a társadalom alapját változtatja meg; soha nem tudnánk új szociális normákhoz alkalmazkodni. Ugyanígy nem alkalmazkodtunk az autókhoz, a szolgáltatási szektorhoz a gazdaságban, vagy a hosszabb élettartamhoz.

2013. jan. 8. 18:43
 227/367 anonim ***** válasza:
29%

"Adót fizetek, amiért cserébe szolgáltatást várok."

1. Minden szolgáltatást megkapsz, amit a heterók is.

2. Nem TE döntöd el, hogy milyen szolgáltatást kapsz az adódért cserébe, hanem a törvény. Ha ez nem így lenne, akkor én is joggal követelhetném, hogy az állam vegyen nekem egy Ferrarit, és fizesse a benzint 10 évig.

2013. jan. 8. 19:31
 228/367 anonim ***** válasza:
75%
Arról nem beszélve hogy a homofób többség is fizet adót.
2013. jan. 8. 19:59
 229/367 anonim ***** válasza:
62%

"Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell"

Ezzel egyet értek, egy gyereknek ideális esetben anya és apa kell, aki foglalkozik és felneveli a gyereket. Nem olyan, ahol mondjuk az apa piál és veri a feleségét meg a gyereket, ami miatt az anya menekülhet a gyerekeivel; vagy ahol mind a két szülő piál. Ha ez úgy lenne, ahogy mondod, akkor a sok egyedülálló szülő által felnevelt gyerek, mind meleg lenne, ami nagy hülyeség.

"Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! "

Erőltetett létrehozása? :D Szerinted minden utcasarkon vannak ilyen jellegű helyek? Mint ahogy már előttem elmondták, nem értelek miért baj, ha zártkörűen -ergó te neked nem kell látnod, hogy mi történik - létrehoznak meleg szórakozóhelyeket. Ezeken a helyeken had ismerkedjünk már, ha máshol nem lehet. Mi pl. nem mehetünk oda az utcán egy nekünk szimpatikus fiúhoz, hogy bejön nekünk.

2013. jan. 19. 16:12
 230/367 anonim ***** válasza:
62%

"Ha ez úgy lenne, ahogy mondod, akkor a sok egyedülálló szülő által felnevelt gyerek, mind meleg lenne, ami nagy hülyeség."

Persze, hogy hülyeség, mert ezt senki nem állította. Azért, mert valaki egyedül neveli a gyerekeit, még nem ad át homoszexuális mintát. Ha ellenben apa1 és apa2 reggelenként együtt ébrednek a kizárólag férfiszagú hálószobájukban, esetleg a gyerek előtt megsimogatják egymást vagy még szájon is csókolják (de jó, hogy még nem vacsoráztam...), az teljesen összezavarja a gyerekben biológiai alapon meglévő természetesen homofóbiát.

2013. jan. 19. 16:52
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!